Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Aynen öyle hepiz ezberledik artık şu desteği gına geldi
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Hadi inşallah 22.80 desteği kırılmasın çokta yoklamasın sürekli yeter şimdilik.
globalkriz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()23 üzeri tutunursa toplar İnşallah
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Ema200 gunluk direnç hala çalışıyor.
globalkriz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()23 üzerinde kalabilen gümüşte hedef 24 zeyce İnşallah boşver aradaki küsüratları=)
0BeğenmedimŞikayet
Limon353574 ()Farkındayım.. teknik olarak haklısın.. bende gümüşün zayıflığını belki biraz abartarak söylemek istedim
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Direnç anlamında dedim.
Limon353574 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Limon353574 ()23.20 mı? :)) Pazartesiden buyana 23.20 ekranda yanmadı.. en tepe 23.1960 ... direnç 23,00 dolar ın ta kendisi :))
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Karar bölgesinden çıkabilirse dirençlere toslamazsa 23,17 ve üzeri kalması lazımmış vaga bildiğimden değil grafik öyle gösteriyormuş
Vagabondboy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Nereye gidiyorsunuz 23.2 direnç olmuş zalım gümüşte
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()İnşallah ta gelmez o rakam artık kusura bakma 24 lere gidelim yeter yaww:))
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Yapıştı bu :))
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Şu an 23.14 usd yi izliyoruz. Dokundu sayılır. Gidebilirse belki yine 23.5 usd yapar. 23.2-23.5 aralığına zaten ocak ayından beridir alıştık. Ya tamam ya devam yeri oralar. 40 cente yakın bu yükseliş için dün gümüş almak fena olmazmış. Zaten 4s gösterge dipten yükselişe geçmişti. Acil nakit ihtiyacı olmasa dün değerlendirirdim. Alım fırsatıydi çünkü.
Limon353574 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Limon353574 ()23,30 hayalimi hocam :))) elimi boşaltmak için orayı bekliyorum sıkıldım :)) valla bak :)))
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Dün ons dipteyken yapılan paylasim. Umarım yükselişin devamı gelir. 23.14 usd ye dikkat edilebilir. 22.76 usdlerden alabilen için bir miktar çıkış amaçlı değerlendirme yeridir.
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()22,90 ı toparlar inşallah vakit kalmadı mı ki