Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Fırsat bitmez yanı
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Kar gordunmu çık sen bilirsin
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()ben haber var dıye gırdım yoksa nakıttedım ayın 1 ıne kadar o dedıgım yere gırcek de btc sıkıntı
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Defter kalem gece gündüz hafta sonu stop yüzde 3 ler 5ler hatta 1. bucuklara kadar hesabını çıkardım özür diliyorum herkesten benim mantık bunu onayladı öyle bir tuzak varki akıl almıyor vur kac
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Bak yanlış anlama işine karışmam kimsenin yıllarca maden ocaklarında çalıştım Urfa ya kadar bilirim herseyin bir püf noktası var çok düşündüm çok hesap çıkardım matematiğim çok iyidir meslegimde var yapmıyorum ama bugüne kadar çok ders gibi çalıştım bunun başka çıkışı yok
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()olan oldu beklıcem artık
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Canım kardeşim saten hata burda yapiliyor burda para kazanmak için ya alıp bekleywcen 4 sene yada benim yaptığım gibi vurup çıkacaksın yoksa bitirir nefis devreye girdimi içine çekiyor
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Canım benim ben alsatciyim günü kurtaririm ondan birden çakma ihtimali var qpi sabaha kadar yuzdec5 daha vermiş degmez yani uykusuz kaldigima
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Ben bazen içimden geleni yaparım uma gibi uma 60dan girdim 180den ciktim geçen kalbim duracaktı belli olmaz cunki ben bazı coinin nerde ne yapacağını biliyorum
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()aslında haklısın apt 9.35 e cıktı cıkmadım sımdı 9 a dustu oylece bakıyom
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Ben yeri gelir yüzde 5 yeri gelir yüzde 10 a razı olurum npt den çok güze aldım 18de sattım qrtik kafayı toplarım qsil zadelerim gönlümün sultanları saten karda 49 aldığım vardı 57 yapti satmam
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()senın coınler bellı onu nnerden buldun
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Kasaya giren paraya bakarim aniden uma umuda beamx karma karışıktır hesaplardan güzel para
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Benim umurumda olmaz fırsat çok 200k yüzde 20si 15 benim için çok güzel para ya zarar olsaydı ne halt ederdim canım birde onu düşün benkar gordunmu topuk 60 dan alıp 75 den sattım parçalı
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Çok dogru ben beklerim biraz
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()ama api3 almısın ama erken cıkmısın dun
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()suan dunku long var azda stoplu zaten pztesı kanlı oluyo ama
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Hiç acele etmeyelim çok guzel yazmış saten var elimde yarı coin pazartesi yi gorelim
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()elıne saglık