Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
1BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Ben bana yapılana alıştım ama konu farklı mecralara akmaya başladı. Ben hepsinin kuyruk acısının farkındayım. Hepsi zararda insan olamadılar maalesef. Sorun yok. Devam etsinler.
Pdr2008 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Basit insanlar fitne ile yaşar. Hayatta başka göz önünde olacakları bir mecra olmadığı için çamur at izi kalsın kafasindalar. Sen sabaha kadarda gomsen bunları yarın hicbisey olmamış gibi tekrar başa dönerler. En iyisi yok saymak...
0BeğenmedimŞikayet
Sınmazhan ()Deme bacım öyle
Ipek15 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ipek15 ()Senlik bir durum yok ozur dileme lutfen ama bu insanlar haddini cok aşmaya başladi agzimi bozmamak icin zor tutuyorum kendimi
kompedan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kobrayakışıklı ()Yanlışa dur demek mantıklı bence yakışmıyor okuyorum onun için diyorum bırakın yanlışi
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()İnan yoruldum. Allah'tan sen en başından beri sahitsin bu sürece inan yeni gelen birisine anlatamam ben bu durumu. Sende kusura bakma olur mu? Onlar adına ben özür dilerim senden.
Ipek15 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kobrayakışıklı ()Ben ikinize diyorum
0BeğenmedimŞikayet
Sınmazhan ()Yanlış bilgi
Serkan_21_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Kavga? Sence bu yaptığımız kavga mı? Bunun adı art niyet kötülük. Okuyorsun değil mi? Ne anlıyorsun okuduğundan?
Kobrayakışıklı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Bu göbüllü ile merhabam bile yok düşün ki o da ayak uydurmuş sayfasına. Söylemek istediğini anladın mı? Ben burada insan ayrımı yapıyormuyum? İpekten sıra gelmez ne demek? Kadın erkek vs sanki benim farklı amaçlarım var. Yazık bunların insanlığına yazık.
Serkan_21_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kobrayakışıklı ()Şu kavgayı birakin
0BeğenmedimŞikayet
Serkan_21_ ()Bunların coin alıp sattığı felan da yok yersen traderlik yapıyorlar
0BeğenmedimŞikayet
Serkan_21_ ()Çok takılma abi bunlara bunlar da her ayak var