Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (80)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Evet örnek verdim bizde dolar onlarda enflasyon, bize yansimasi ons anlarsiniz sandim oyuzden dolar degildi konu aradaki nüansi yakalayin hani onu demek istedim:)..
Bay_Bayburtlu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Biliyorum... olmaz diye piyasada bisey yoktur kesin soylemi zaten tercih etmem, fakat benim öngorumde su yonde 11yil olan donemle mls. ayni donmelerde degiliz:) saygim var tsk ederim hayirli aksamlariniz olsun, dolar icinde bana demislerdi odonmelerde bunlar oldu dolar ustelik 23lerdeydi dusecek diye yine ayni cevap verdim ve ekran ortada buda benim orneklemem:)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Uzun yıllar demissiniz? peki gerekcesini yazarsaniz bizde aydinlanalim ben fikir ve bilgiye acik biriyim:), savas vs. dursa dahi , enflasyon dustugu icinde onslar geriler olsada tek camdan bakmak benim tarzim degil elbet bende yanilabilirim:)))
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Hayir bu ay icin dillenmis 30tl ler, tl bazinda ancak bende oyle rakam yok , olmaz kimseye diyemem ama ucamam, dolar bazinda kendi dusuncemdede yinede seneye 27,29ons umudum var ytd ...
Limon353574 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Onu degil ama bizleri ilgilendiriyor onslar , iz sürmeden bu isler olmaz... takip ve iz sürmek zevkli:)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Onslarla ilgileniyormu dedimki? )))
0BeğenmedimŞikayet
Limon353574 ()Özür dilerim 2088/2011 dönemi yani
Limon353574 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Limon353574 ()1997/2011 ABD kırizi ve sıkı para politikasından sonra faizlerin indirimiyle ons gümüş 50 dolar ı görmüş... bende 30 dolarları değil 80 dolarları imkansız görmüyorum... ama 15 gün sonra değil... birazdaha uzun bir yolumuz var sanki
Asiii_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Pow, el inan sıkılastirma devam dese piyasa zaten inanmiyordu, ve bunu kendisi biliyordu guvercin konusarak oyundalar simdide herturlu iki yonluluk sart su durumda evet guzel gunler olur ancak , zamani var bence tabi kendi dusuncem buyonde.. hani gumus 30tl diyorlarya onlar icin yaziyorum bunlari... daim olsun iyligin ins.. bende hamdolsun iyiyim:)
Arkeolog06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Arkeolog06 ()Sağ ol kardeşim, iyiyim. İş güç koşturuyoruz işte. Sen neler yapıyorsun, nasılsın? Williams'ın bugünkü konuşma metnine şöyle bir göz gezdirdim de ak saçlının söyledikleri ile taban tabana zıt.
Asiii_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()İlk liken benden gelsin:), nasilsin degerli dostum emegine saglik..)