Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0473 06:20:41
EUR 36.1917 06:20:41
USD 34.5321 06:20:41
ALTIN ONS $2689.5750 06:20:41

Grafiği gönderen: Arkeolog06

⭐⭐Arkeolog06 ()
Gümüş
FED'in kafa karışık. Bence Çarşamba ve Perşembe günkü piyasanın tepkisini beğenmediler ve aksiyon almaya kaear verdiler. Piyasa hangisine inanacak? Sanırım önümüzdeki aylarda en çok bu soruya cevap aranacak.

Yorumlar (80)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

1BeğenmedimŞikayet

gorkemmmmm ()

selam sizlere :) Powel coşturdu diğeri noluyoruz dedi aşağı çekti kardeşim piyasayı dizginliyorlar işte

Arkeolog06 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii_ ()

:))ahahah üstadim sensin , sen varken haddimi bilmem gerek:), eski gumusçüler siziii:)

Karayel12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii_ ()

Asıl ben teşekkür ederim gönlünce olsun umarım.. bis, te beklerim bosver gumusu:)grs inşallah Allah'a emanet kal...

0BeğenmedimŞikayet

Arkeolog06 ()

Haklısın. :) Bende de yok, özellikle Po.. well'ın konuşmasını bekledim. Onun da tonton olacağı tuttu şansımıza. :) Görüşürüz kardeşim. Nitelikli fikir alışverişi için teşekkür ederim.

Asiii_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii_ ()

Evet iste ayni seyi yaziyoruz aslinda ikimizde:))bende diyorum temkinli full islemlerden kacinilmali diye, yani kazanilan kadar kazanilsin strese negerek degilmi:)yav bu nasil bi illet abi:)tek gr gumus yok elimde dostlarla konusayim diye ugruyorum hala kendini konusturuyor bana:) az kaldi dicekler gumusun yok ne isin var burda diye:) gideyim ben hayirli aksamlarin olsun:)

0BeğenmedimŞikayet

Arkeolog06 ()

Haklısın ama piyasa ikiyüzlüdür. 25 bazın kokusunu alsalar ons piyasasının içinden geçerler. :) Brent petrolün yeniden 100 dolar ın üzerine çıkacağı yönünde projeksiyonlar var. Bu da haliyle enflasyon demek. Temkinli olmakta, özellikle işsizlik verileri üzerinden trend takibi yapmakta fayda var.

1BeğenmedimŞikayet

Asiii_ ()

Tesekkur ederim kiymetli abim, yoldasim) inan bana artik piyasanin soylemleri takmadiginin farkinda degilllermiydiki , onlar bilincsiz bisey yapmaz vardir bildikleri altindan biseyler cikar:) oyuzden gercekten full islemleri ben sakincali buluyorum.. p, sikilojiyle oynama modundalar simdide:) sanada hayirli kazanclar dilerim hemde bolundan:)

2BeğenmedimŞikayet

Arkeolog06 ()

Ben uzun süredir Po.. well'ı bu kadar tonton görmemiştim. Ons piyasasının hasretle beklediği cümleleri art arda sıraladı. Çok şaşırdım, hatta huylandım. Piyasanın ilk tepkisi hızlı ve güzel oldu ama devamı gelmedi. Özellikle As.. ya kanadı nötr kaldı. Bakalım süreç ne tarafa evrilecek. :) Bol şans güzel kardeşim.

0BeğenmedimŞikayet

kalbi_Allah ()

Söyleme me gerek yok ekrandan bakabilirsiniz söylemek istediğiniz başka bireyse direk soyleyebilirsiniz

Bay_Bayburtlu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

kalbi_Allah ()

117 tl ye almistim

0BeğenmedimŞikayet

kalbi_Allah ()

Bende 2011 den 20 tane ceyrek var:))

etacarter için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii_ ()

İnsan ayrimi yapmam hakeden herkese ve bana yazan canlara veririm:)eyvallah hayirli aksamlar..)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii_ ()

Bende veririm ama erken bitiyor://kusuruma bakmayin lutfen borcum olsun...

1BeğenmedimŞikayet

Asiii_ ()

Altyorum dusmedimi @Bay_Bayburtlu , cevap vermemis olmayayim adina umarim anlatabilmisimdir:)

0BeğenmedimŞikayet

Lotus80 ()

Powel > Williams

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum