Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (31)
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Grafik dediğin boke olur, hâlâ çalışıyor:)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Hocalar retest dediyse doğrudur akumule olunca birde aylık kapanış yıllık açılış filan hepsi önemli başka işimiz yok zaten onları takip edelim coinlerde kampanya var bir alana bir bedava ; )))
Roketci_1234 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Hocam harikasin tek kelimeyle mujuks:)
Açik_kahve için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Grafik kusursuz çalışıyor:)üst boflingerre tokunup akimile oldu, sonra geberdi:)yaşayacak biraz daha
0BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Luna 112$ dayken stop ve bi arkadaşada burda dikkat et didiydim
btc68 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
btc68 ()1 yıl önce
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
btc68 ()benide luna batırdı ilk bugün giriyorum
0BeğenmedimŞikayet
btc68 ()selda melisss arkadaşın girmiyormu
0BeğenmedimŞikayet
btc68 ()selda hoşgeldin
0BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()btc bile almaz seni tirsar:)
0BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()05640 alt suanki durumda
amed21571 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
amed21571 ()Mesaj yazdim gelmedi heralde elimde vardi son düşuste cikmistim. alimyeri uygunmu yoksa altta bir rakam varmi emir girip bekliyelim teşekkurler
0BeğenmedimŞikayet
amed21571 ()Eyvallah. Son düşuste son anda elden çıkardim alim için alinirmi burdan yoksa altta bir rakam varmi mart için
1BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Yılsonu 1.80 martta 18 üst olurmiki diye düşünüyorum hocam:)
amed21571 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
amed21571 ()Ustad tahmin? beklemedeyiz
0BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Yıllık aylık haftalık kapanış retest bölgesi böyük oyuncularda köçük hocalarin bildiği yazdığına göre alsat yapiyor zaten armut gibi:))
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Bb bitti idolum yeni moda KB; ) bide senegalli koli bali var )
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Like virdim o ne öyle iksripıl ne yenimi çıktı; ) yoksa çıkacakmı
0BeğenmedimŞikayet
aseltech ()O çizgi ekranın dışına taşıyor /)
0BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Puhahaha bb dimedin ma falan filan yazmadın bakmamki:))
12 sene sonrada gelsen yine gel haritayla gel birine bakmaya gel hikaye yazmaya gel polimik yapmaya gel afra tafra yapmaya gel sayısız nik değiş gel:)))
1BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Like gelmiyo zaten, bida cizmicem:)
Şerlok dedi bı ara , ciziyom like gelmiyo, haketmiyonuz diye, engellediydim o gün
1BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Çizdim ya cancanli, iyilikte yaramiyo Haa, bak işte, olmazsa tuyer 2 sene sonra başka nicke gelerem