Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0588 09:28:42
EUR 36.6696 09:28:42
USD 34.6101 09:28:42
ALTIN ONS $2622.3300 09:28:42

Grafiği gönderen: Diebright

⭐⭐Diebright ()
Gümüş

Çok kral bir geri dönüş alıyoruz şu an. 0.734 alıp tasiyamadık buralara :) Bir iki saatte 300-400 usd yerine daha azına kanaat etmek zorunda kaldık. Cumaya 24 usdye yakın bir yer gelebilir demiştik inşallah gelir. Eldekiler için en azından. Dusus devam ederken az daha dusup yukarı gidecek diyordum yanıltmadı çok şükür.

Yorumlar (10)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Asiii_ ()

Biz sarkiyi dile doladik abi :)gerisi allahin izniyle gelir elbet:)sen an ve an rapor ve alsata iyi orneksin o bakimdan , yoksa cok degerli kisiler var evet..

Diebright için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

Çok iyi birkaç arkadaş daha var burada. Onlar da teknik açıdan iyidir. Allah 24.85 usd de satmayi nasip etsin hepimize diyelim. Bakalım tutarsa :)

Asiii_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Asiii_ ()

Kesinlikle:)buyuzden burda hem grafik, hem yorumlama olarak an ve an seni tek gecerim abi . uzerine bukonuda kimseyi tanimam, dedigin gibi tek nasip olmamadurumunu yensen oyetecek okisimda nasip diyorum:)), sanalda olsa nazar:)bi masallah alalim sana:)varolasin...

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

Amin. Yani bu nasıl bir yatırımcı olduğunuza ve yatırım planına bağlı. Ben elde bir miktar iyi alini bırakır onunla al sat yapmam. Kalan gümüş ile al sat yaparım. Ancak al sat risklidir. Kisada güzel karlar verse de yükseliş dönemindeki bir yatırımda daha iyi kâr oranını kaçırmaya sebep olur. Bugünkü güzel fırsatti. Alımları yazdım duserken umarım alıp satmayan vardır :)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii_ ()

Bereketini gor insallah, ama abi biliyorsun tek seferde gecemz yani bende yazdim , dususler alim firsatindan baska bisey degil , kisada alsatcilar degerlendirir...

0BeğenmedimŞikayet

peace35 ()

Usta eline saglik..

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

Tepeden satmak çok denk gelmiyor. Dün yine de iyi yerden kaçtım mesela. 23.57 usd den gönderdim. 23.59 oldu en fazla. Dususte toplamaya başladım. 23.07-22.95 ve 22.82 den geri aldım. Ancak dipten alınanları erken gönderdik işte. 23.07 usdyi 23.36 dan yolladım yine tepenin biraz aşağısından. Bu ons dünkü gündemin satışını yaptı. Bundan sonra gidecek diye düşünüyorum. Şu an 4s indiktor de düşüşünü tamamladı ve al verdi. Günlükte al zaten devam ediyor. Kisada göstergeler şişmisti satış gelmeliydi gerçekleşti. Şimdi yola devam dün kiramadigi yerleri kırmaya inşallah. Ters bir durum olmadıkça arada düzeltme yapar biraz korku verip acaba dedirtir ama gider bana göre.

0BeğenmedimŞikayet

Asiii_ ()

Hakkaten abi senin gader sende haklisin ama satmiyor bekliyorsun busefer dusuyor göruyorum demekki nasipten ote olmuyor:)

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

Cümleten inşallah. Bu benim kaderim galiba. 22.3 usd den nokta atis aldım 22.79 olduğunda 22.82 usdden aldım. Dipten alımı yapıyorum da yukselislerde tepeye kadar çıkamıyorum klasik :)

1BeğenmedimŞikayet

Asiii_ ()

Emegine saglik abi bereketli olsun insallah...

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum