Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Kaya_süt_ ()Stop kaç abi
Açik_kahve için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Sol yazacaktım, tırstım, usta yapmış bak, stop yakın zaten solda
Kaya_süt_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kaya_süt_ ()Bakayım abi
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Xman abi bana grafik attiydi dün, ona bı bak istersen, fikir olur. tek matic işlemim var, bitcoya Bakarak ekleme yapıp kurtulayım diyom.
0BeğenmedimŞikayet
Kaya_süt_ ()Varmı işlem sende deneyelim
0BeğenmedimŞikayet
Kaya_süt_ ()94 stop koyayım abi sağolasın
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Onun iğneleri meşhur, ama atmadan önce belli ediyo, şimdilik emare yok
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Bilmimki , xrp yorumuna korkuyom, kapalı kutu bende o. her an 035 te yapabilir her an 7.8 de,4950 Altın a sarktı diye vazgeçmistim ondan. yaniltmak istemem. en kötü risk alıp alış yerine stop koyarsın
0BeğenmedimŞikayet
Kaya_süt_ ()Acemi hocam xrp 492 long hala duruyor iyi gibimi nasıl satayımmı
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Proflara laf yok zaten, sağolsunlar. para versen bulamazsın bu rakamları
0BeğenmedimŞikayet
Kaya_süt_ ()705 short 430 satış emri vermiş tim şükür tatil yaptım sağolsun faydası çok
0BeğenmedimŞikayet
Kaya_süt_ ()Anlaşılan 15 gün tatil gene senden gelecek klavyen dert görmesin
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Benim o gece liq seviyesiydi 42, liq olduydu
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kaya_süt_ ()S. a hocam bire ben işten yeni geldim hiç bakma fırsatı olmadı yine ustalığını konuşturmuşsun 360 aşağısı salar demiştin
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()O xrp 42 ye emir gitseydim kölelik olmuştum ama akşam yatarken tüm emirleri iptal ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Bi tanesi gelse yeter ama:)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Haaa, btc ignesine göre altlara emir giriyorum hangisi gelirse genelikle çoğu gelmiyor
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Gelişme var usta, emirler 57 dan 19 a düşmüş:)