Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (53)
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Eyvallah bu ikisini not aldım tsk ederim, "endex yol gibidir yolu olmayan yerde araba gitmez" derdi hasan elbet hisse bazli düşünelim lâkin endex asagi gelmeye başladığı zaman çoğu hisseye de devre kestiriyor dostum bunu defalarca yaşadık tedbir iyidir.
Hiç_Kimse_06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hiç_Kimse_06 ()hrıka. gyo knuşmuştuk dun vkgyo ve trgyo tknıkte gzuma çrtptı sende bak ıstrsen
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Belki fazla temkinliyim bu sebeple yatırımlarımın yüzde 15'i borsada endex bir duzeltme yapmadan da artırmayı düşünmüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Hiç_Kimse_06 ()tknıkte alım ıcın gzel yerde druyor ama bu slgn ve endeks ıcınde ab ıle olmsuz msajlar var dkket etmek lazım
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Thy'yı bende takibe aldım bakalım izlemeye geçtim.
0BeğenmedimŞikayet
Hiç_Kimse_06 ()thy 224.4 de trend dest. asagı krar 238 ustune atmalı slgın hberlerının ılk etkleyecegı sktor hber akşları takıp edlmelı hocam tknıkte hsse dıp svıylerde
Kızılcahamam006 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kızılcahamam006 ()Thyao 227 den yükselirmi hocam
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Tamamdır tsk ederim :D
0BeğenmedimŞikayet
Hiç_Kimse_06 ()Bndede forms yn fiyat hdefli al satlar tarama yapmadım henüz kafama yatan olunca pylasalaim
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Ben gunluk al sat yapmıyorum bilirsin iyi bir yerden alip tutmk daha iyi bemim icin az alta gyo demiştim bende hiç yok varmi şoyle aklına yatan.
0BeğenmedimŞikayet
Hiç_Kimse_06 ()Mliyet hrika msallah breketli olsun 93 dstek yaparsa dadindan ynmez
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()72 den maliyetlendim aynen aşağı gelirse az daha yukleneyim tsk ederim.
1BeğenmedimŞikayet
Hiç_Kimse_06 ()Aksa uzunda iyi sende vardı 85.8(üstünde poztf) de kulp un dbini yaparsa hdefi güzel
0BeğenmedimŞikayet
Hiç_Kimse_06 ()Ömür trpusu kisada al sat yptigim oluyor aslnda gzel frma kasası dolar dolu pzari rsy(
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Bu şirket çok sağlam hasan, usta bir baksın son durumuna ve Aksa'da @Hiç_Kimse_06
H_s_Bursa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Şu enkai. kac kez aldım ya aldım. sattim
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Aynı durum aksa içinde geçerli @Hiç_Kimse_06 @H_s_Bursa
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Şu Enkaı dün çanağı tam kırıyordu bir anda aşağı aldılar bir bak şuna @Hiç_Kimse_06
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Emeğine sağlık burası daha öncede destek bulmuştu bakalım GAP ı gördüm; (( çok teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Şu euro power ve ywotek (bence yeni kontur Matik ) iyi firmalar
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Eline sağlık hasan pur dikkat bende izlemedeyim kovaliyorum bakalım ayrıca euro power 'da.
1BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()@16paramıknatısı eğer 227 kirarsa asagdaki gap alır varyant etikelemezse bence yukarı ytd