Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (93)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()İstifamı üzüldüm ((
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@YUSUF_ENES16 ihtimaller bunlar . okuyabilirsiniz . ytd
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
onbaşıı ()Geçen hafta perşembe sn myz abi dolar sız gezilmez demişti ytd :)
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Tepki az oldukça daha çok düşüyor:))
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Vagabondboy buyur tepki istedin verdik :)) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()23.50 den döndüğünde
Vagabondboy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Valla en son 22.50 den döndüğünde 22 alti beklentim vardida 21 alti hiç beklemezdim
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Doncekse zaten 20.80 20.40 burası güzel .
Bir tık altı 19.10 19.40 yukarıda düşen üçgen hesabı gönderdim zaten :)) ytd
Vagabondboy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()20 ons üstünden dönsün artık bir zahmet
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Daha fena bir yer var orasını hiç istemezsin. @Vagabondboy birde böyle bak :)) imkansıza yakın :))) ytd kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir . şahsen beklemiyorum . ytd
0BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()@BossVurguncu seni bekliyoruz .
@admin bu üyeyi aktifleştirirmisiniz
1BeğenmedimŞikayet
Bozocan ()Değerli dostum @bossvurguncu grafiğin işlemeye devam ediyor eline koluna sağlık emeğe saygı veren kalmadı sanki bu sitede
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Kardeşim nerelere gittin sen .. müsait olursan bana bir şekilde ulaşirmisin yada bir ulaşım adresi gönderirmisin ?
sayfadan ve siteden ayrıldığına üzüldün . kısa zamanda yanimiza gelirsin umarım . bizler gitmedik sadece yan sayfada ( bistte ) takiliyorduk . sende kısa zamanda gelirsen sevinirim .
@Yaseminnisa bossvurguncu
Yukarıdaki şekilden
Ayrıca a noktasından dan baslayarak b c şeklinde bir kelebek yada yarasa formasyonu cizermisin..?
0BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()Biraz zamana bırakalım gelir inşallah
@Bossvurguncu
@Zeyce61
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Sitenin emektarları var boss hocada onlardan gittilermi çok üzülüyorum, geri gelmesini istiyorum inşallah çağrımıza karşılık verir ve gelir.
ASRİ6327 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()İnşallah bir an önce gelir
defnemila için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Evet gördüm bir kaç kendini bilmez yüzünden sanırım , dikkate almasan da yine de insanın canı sıkılabiliyor . Ama gelecek eminim geri . Şu uğraşanlarla biraz uğraşmak gerekecek
ASRİ6327 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()İstifa etmiş bosvurguncu
Profiline bak
defnemila için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Rica ederim the boss hocam :)) tobo yu enerjimle çekicem hedefi yükselticez:))
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Yoo senle yazistik biz eski yorumlari attirma bana hep burda oldum biliyorsun ka, cak olmadim:),23teyken 16gelecek satin bile dedin atayimmi yorumunu , yorumlar silinmiyor:))
Beyoğlu53 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()The boss hocam , o sizin teveccühünüz:) onur , gurur, mahçupluk bütün güzel duyguları hissettirdiniz teşekkür ederim :)) tek amacım sizin gibi değerli hocalardan birşeyler öğrenebilmek . Şimdide üzüldüm istifa etmişsiniz yoğunluğunuz dan dolayıdır diye düşünmek istiyorum . İşleriniz bitince rica ediyorum tekrar geri gelin . Yolunuz açık işiniz rast gitsin 1 hafta sonra tekrar dönmenizi bekliyoruz inş. @defnemila
0BeğenmedimŞikayet
Beyoğlu53 ()Önce 28 sonra 18 dedim bu durumda zarar etme şansın yok eğer 18 gelmez ise haklısın gelirse beni engellersin zaten alışıksınız kaçak dövüşmeye var emsallerin sayfada ;)
Asiii_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Ablam veriyor 4aydir bilgiyi kacirmamaliydin :))
Dzn_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dzn_ ()Diline almış dövizi düşecekte düşecek birazda enflasyonu alsın diline nasıl düşecek onu söyledinde bilgi sahibi olalım
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Mevzu ekmek degil hocam mevzu baska ... o kisyle
Kimsin_sen_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()1 ekmek fiyatının 1 kg buğdaydan fazla olduğu ülkede fiyat çok önemli mi sizce?
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Evet ben unda sekerde almim degilmi onlarda dibe inecek terse dusmeyekkk...
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Dusen bisey fissek gibi sicrar baski goren nasil firladiysa kesin cozum bisey olmadiktan sonra evet geri cekilmeler olabilir elbet ancak sınirinda hayir nasil si, nirlenmimki mayistan beri bikez cikip ozur dilemedi eyluldeyiz birde biliyor gibi yazoyor ona kizdim madem biliyordun ,4aydir neredeydinde malsiz kaldin sen tlde?
Dzn_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dzn_ ()Abla ekmek bunun gibi fiyatı çıkan bütün enstürümanların fiyatı düşecek döviz düşünce bu tabi tabi çok bekler burası türkiye
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Sey pardon hocam biliyormusun , mayis haziranda sana inandim dedinki dolar 16olacak kesin diyorum diye ve ben sattim kaldim ortada simdi ben neyapacagimmm... Gidip te sekermi alsam unmu alsam
Beyoğlu53 için cevaplandı (yorumu göster)