Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (142)
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Hocam merko da yeniden işleme girmek için 12,10 kapanışı alması gerekiyor doğru mu.
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
E1985 ()Parsan muhtemel dönüş aralığı neresi hocam Sanırım yüksek bı dip yapıyor
0BeğenmedimŞikayet
Ares_ ()Merko döndümü hocam
0BeğenmedimŞikayet
Kara_gece43 ()Üstad birde Seyit kimyaya bakma şansın var mı. Orta vade için Ytd olmadan. Tskler
0BeğenmedimŞikayet
Klopp ()Hocam 200 maliyetli oncsm ekleme yapmak mantıklımı şuan nereden eklemeliyim?
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()belki birkaç tavan daha devam edebilir bunu bilemeyiz bunun için tepenin gerisinden %2.5-3.5 stoplu (bu benim tarzım) size uyar uymaz bilemem
bilmediğin_işe_girme_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bilmediğin_işe_girme_ ()o zaman Mia için bir tavan daha beklemek riskli olur sanırım
0BeğenmedimŞikayet
Klopp ()Ben takip ediyorum hocam gesan yükselişin devamı için fib. 05 direnci 100.4 geçilmeli sonraki 104.1 ve 109.4 aşağıda ise destekler 96.65 ve 92.05 takip edilmeli diye görüyorum
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()trende girişleri tepeden değil de dönüşlerden başlasak daha sağlıklı olur
TERMİNATÖR28 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Anladım hocam teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
TERMİNATÖR28 ()Aldım bugün
0BeğenmedimŞikayet
bilmediğin_işe_girme_ ()çok teşekkür ederim, emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()sevgili dostlar trendi devam eden enst. larda yeni girişleri yüksek tepe yoluna girdiğinde yapmak daha doğrudur buna önem verelim düşerken değil düşüş bittiğinde tekrar yukarı döndüğünde
minardi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()günlükte d1 de yapıyorsunuz çizin birlikte bakalım
sagri için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()evet trend çizgilerinde 3 temas kuralı gereklidir
sagri için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()yüksek dib tamamlanana dek sabırla bekliyoruz tekrar yüksek tepe yoluna girdiğinin işaretini most60 verecek
htc54 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()nedeni nerden olarak algılıyorum 432 487 aralığında olabileceğini ön(görüyorum)
bilmediğin_işe_girme_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bilmediğin_işe_girme_ ()Merhaba, izniniz ben de size artık Asrın Hoca diyeceğim :) Mia nın dönüşü neden olur? teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Bu soruya ilaveten hocam yükseliş görmek için 4 saatlikte mi fib uzatiyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Hocam tmsn yi takip etmek için fibo yu en son gördüğü dipten en yüksek tepeye mi çekiyoruz, yani fib uzatma mi yapıyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
sagri ()Birde bir şey daha soracağım trend çizgisini her kağıtta böyle mi yapmalıyız takip etmek için?
0BeğenmedimŞikayet
sagri ()Peki bunu hangi grafikte yapıyoruz önemli mi? 1h 4h günlük?
0BeğenmedimŞikayet
minardi ()ALFAS alınır mı peki hocam şu anda?
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()sat vermedi
Çaylaks_16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çaylaks_16 ()Hocam düşüşte biraz izenerji ekledim sat veriyor mu bir bakabilir misiniz toparlanamadı bir türlü
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()mıa dönüş verecek yanlız
Sdttt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali2542 ()@ASRN hocam ben 68.10 düzeltme yapınca tamamlamış sandım ve girmiştim
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()aldınız mı alacakmısınız?
TERMİNATÖR28 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Hocam sizin desteğinizle oldu, Allah sizden razı olsun. İNŞAALLAH daha iyi olacak.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()evet bakın isteyince oluyor sat vermişti yeniden al verdi 0.5 den red yedi bravo