Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (59)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yani tabiki ytd arada iyi zigzag yapabilir tepkiler olacaktır git gelli düşüş eğilimli olacağını düşünüyorum. KD ve Alibaba toplanabilir gibi duruyor parça parça teknik olarak ama bir süre yatay bir bandda bunlar da zigzag lı akümüle olacağını düşünüyorum epey bir süre de olabilr. Haberlerini de iyi takip etmek lazım tabi bilirsin. ytd
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Dün de bakmıştım Myz ustam 190 191 öncesi bulaşma abi bana kalırsa hiç hiç bulaşma arada tepki olur ama gidici bu fiyat yarılar gibi bana göre teknik olarak. Haber spekülasyon iyi bişeyler gelirse bilmem ama teknik anlamda ipini çekmişler çoktan.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim şimdi anladım Myz abi est. göz ucuyla işte
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Nasdaq dedin demi. Evet oralar nasıl gidiyor bizim borsa gibi yükselmedi aksine düşüş eğilimi vardı. Abi gümüş iş değil bana göre zaten yani gerek duymuyorum açıkçası 30 yılda 1 imkan verip aylarca yıllarca süründüren bir varlık bilirsin. Bereketli kazançlar olsun
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Borsa da mı takılıyorsun artık
0BeğenmedimŞikayet
Tunahan_06 ()Eyvallah dostum
0BeğenmedimŞikayet
Tunahan_06 ()Dönüş onayı aldı mı ki acaba yoksa bir gün daha beklesem mi
0BeğenmedimŞikayet
Tunahan_06 ()Edip gordunmu 2 tavan
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok teşekkürler abi hoş bulduk sen nasılsın görüşmeyeli
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim :) hiç elim değmiyor ki inan ama istiyorum ama o kadar koptum ki bakamıyorum detaylı bakacak analiz edecek fırsat da bulamıyorum geri planda izlemeye çalışıyorum. Ama sevindim iyi gitmesine :)
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Hoşgeldin ablacım; ))çok iyi gidiyor analizler senden mi yoksa; ) iki grafik gönder bakalım özledik; ))
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Vayy brom hoş bulduk teşekkür ederim :))
gumusunfendii için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Aleyküm selam benden de selamlar :) Evet mıknatıs abla eski toprak o :))
0BeğenmedimŞikayet
gumusunfendii ()acemii ?
"
1BeğenmedimŞikayet
gumusunfendii ()hos geldin
broo
")
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Selamlar; ) bu dost @etacarter hiç acemiye benzemiyor bistin içinden geçiyor ne dersin; ))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Sanal piyasasında ne alemdesin
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Estafurullah dost kendi çapımızda işte (:
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok doğru stratejiydi dost yatırım adamısın
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ve ağır metaller için de geçerli :)