Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()O kadar yıpratmışki hasta oldum ilacla duruyorum toprağım yapacak birşey yok değişemem; ))haddini niye alacan doğruya doğru haklısın)
Eragon_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deryagol38 ()Ben sattım bugün.. bugün fena değildi. darisi yarına
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Fazla naiflik yıpratmıyor mı torpağım.
Haddimi aşmak istemem, lakin senin için diyorum
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Anlıyorum için rahat olsun her fikri değerlendirir kendi kararımı kendim veririm, "kimseye etmem şikayet" şarkısı benden sana gelsin; )))
toprağım o kadar vicdan yaparım ki terse düşen olur diye hisselere yorum bile ypamıyorum yanlış yönlendirmekten korkarım benimkide abartı biraz; ))
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Ne demek torpağım.
Her daim birbirimize destek olucaz o ayrı.
Ben etkilemek istemem sadece.
Yoksa dostların sonuna kadar yanındayız
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Bir önceki Yorumlarını not aldım sen elinden geldiğince destek oldun sağolasın topram..
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Torpağım buralaraan sonrası artık ne olacağı belli değil endeksin. Kimseyi etkilemek istemem.
@nilsahara
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Yüreğine sağlık ekledim bakalım bereketiyle gelsin... bugün Sevim koş demedi bizim toprak beklediydim @Eragon_
nilsahara için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
nilsahara ()Hoşgeldin canım toprağım evet bu güneş enerjisi şeyediyor:)
Diğeri yazılım diye biliyorum
Smrtg geleceği çok parlak tüm dünyanın güneşle olan ilişkisini görev edinmiş gibi iş aldı
Dayanabilirsek köşe oluruz düşüşler bizi yıpratmazsa tam yatırımlık hisse y. td tabiki benim görüşüm bunlar
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()@nilsahara kıymetli emeğine sağlık arkadaşım aynı kodla yazılım hissesi var o deyil dimi G olansa yeni maliyetlendim çanak boynunu kırmış gibi retest ihtimali olabilirse eklemeyi düşünüyorum çok teşekkürler..
1BeğenmedimŞikayet
gumusunfendii ()estağfirullah
o ne. demekk
selametle
")
nilsahara için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
nilsahara ()Özür dilerim o kadar tecrübeli değilim çok daha iyi teknikçiler var yanıltmak istemem bakış açısı değişebilir elimde olmadığı için yanıltabilirim lütfen kusuruma bakmayın:)
gumusunfendii için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gumusunfendii ()birde kontmatik balabilirmisiniz,
üstat
")