Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (44)
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()İyi akşamlar hemşehrim geç oldu ama hoşbuldum, arzlarda benimle çiçeklensin bol meyve versin inşallah
Hiç_Kimse_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hamzaorhan64 ()Ben her hafta inmek zorunda kalıyorum üzülme bir daha gelir belki
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hiç_Kimse_06 ()hemserım sen sadece arz larda çıcek acıyon hos geldın
Nurr06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Koşan trenden atladım diye gözüm kaldı ondan Bilal kısa düşündüm
Hamzaorhan64 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hamzaorhan64 ()Hani bütün enerji ler yürüdü de sen bilirsin sabah yakalarsam bı 5/10 lot alacağım
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Hayırlı geceler, hedefim gelmişti nasip
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Aha da hemşehrim gelmiş hoşgelmiş.
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Koşsa atlamam ben bak beklerim hedefe gitmesini:)neyse öğreniyoruz arkadaşım tecrübe oluyo bunlar sağlıcakla kalın hayırlı geceler
1BeğenmedimŞikayet
Hamzaorhan64 ()Hamdolsun kardeşim Amin Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah hayırlı geceler Allah'a emanet ol
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Al bir acemide bendeniz çok yaparım koşan trenden atlarım mesala; ))sonrada ah vah)
1BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Sağolsun hepside bakıyorum sayfasına bende. vümleten iyi geceler arkadaşlar @Hamzaorhan64
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Çok iyi şirket aslında ihr vs lotuda çok az ama yükselemedi bi türlü düşerken sattım yükselirken alıcam tam bir acemi kafası bndeki:)
1BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Hepimizin sınavı farklı Bilal kardeşim, şükür evini aldın ysptırdın huzurla oturmak nasip olsun Allah dermansız sıkıntı vermesin bereketi bol oldun kaxançlarının inşallah
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Bilmeyene görmeyene okutuyor grafikleri Allah razı olsun tüm hocalarımızdan emekleri kıymetli
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Demirler küreselde resesyon fiyatlamasından kurtulamıyor ben bu hisseyi hiç takip etmedim genel olarak yazdım üstad sensin; ))
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Evet tablo gibi grafikleri var maşallah çizdiğini yaşatıyor adeta
0BeğenmedimŞikayet
Hamzaorhan64 ()Rica ederim kardeşim dünya hali devam sınav olmaya parasal biraz sıkıntı lı dönemde yım ufak al sat larla haftalık aylık gider çıkarıyor um bııst tarafında
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Hayır canım bmstlyi de sattım demirlerde durgun sanırım şu ara düşerse 38 lerfe eklerim inat ettim nedense
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Asrn hocanın Astor için deve yüklü grafiği vardı adam çiziyor hayran kaldım güzel çalıştı..
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Endeksi enerjiler sırtladı gibi hepsi aldı başını gitti nasip arkadaşım
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Başka hisse değerlendirebildinmi..
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Alın teriyle kazanılan emek kıymetlidir sende öylesin; ) ilk defa durdum bu hisseyi bakarım ne yürür bilirsin sen eyv.
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Gündüz baktığım kadarıyla inan tekrar bskasım da yok yani ne geldiyse işte..
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Tok gözlü olalım deilmi azda bereket vardır enerjileri elimizde tutsak yetermiş mesala; ))
1BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Azmız bereketlensin sağlık huzur oldun da canım fazlasında gözümüz yok
1BeğenmedimŞikayet
Hamzaorhan64 ()Cümlemize kardeşim olduğu kadar calısmaya devam tâbi bisttende giderleri cıkarmaya devam zedur dediler aklıma takıldı bir bakarsan sevinirim
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Banka hesaplatıp detay kısmında gösteriyor yoksa bende hesaplayamıyorum Nur kafam benimde karışık; ))
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Sağolasın kardeşim nasılsın
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Bereketli olsun , Nasılsın Bilal işler yolundamı
1BeğenmedimŞikayet
Hamzaorhan64 ()Latife ydi kardeşim farkındayım:)