Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (168)
0BeğenmedimŞikayet
İso80 ()Maşallah 4 günde %20 üzeri
İso80 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()tskler
ustat
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()vbtyz haftalık 12,2 üstü olumlu, günlük 136,7 üstü kaldıkça olumlu görünüyor, anacak günlük ve haftalık destekler kırılırsda 100 e kadar salınabilir. olumlu devam etmesi için günlük ve haftalık desteklerin üzerinde tutunması şart görünüyor, olumlu devam etmek için 180 üstüne atmalı önündeki en önemli direnç diyebilirim
pkent günlük 260 desteği inerse alım için uygun olabilir, haftalık 236 üstü kaldıkçada yükselmeye devam edebilir, şimdilik önündeki en önemli direnç 365 görünüyor, ama haftalık direnç önemli kırılırsa 200 e kadarda düşme tehlikesi var, haftalık destek üzerinde sorun yok büyük ihtimalle çanak oluşumunu tamamlamaya çalışacaktır.
06pecenekli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İso80 ()Teşekkürler hocam şimdiden kara geçti bile rakamları takip ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()nasılsa bundan sonra sırası gelen yürür
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()vbtyz, ve pkent ilgili
dusunceniz nedir
ustat
hayirli sabahlar
0BeğenmedimŞikayet
İso80 ()Günaydın hocam. Goknr aldm dün 23.90 dan yurumemiş
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Kımmr 8-8,57 bandına gelme ihtimali yüksek bence
0BeğenmedimŞikayet
İso80 ()Hayırlı geceler hocam
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Hayırlısı olsun, hayırlı geceler
1BeğenmedimŞikayet
İso80 ()Hocam neler buldum kmmr 9.5 geciis ama. biz geç kalmışız hızlanmış
0BeğenmedimŞikayet
Sdttt ()275 de şuan, 254 lere gerilerse iyice batırır bizi.
2BeğenmedimŞikayet
Periyot ()bence önü açık ama 254 kırılırsa 229 a kadar çekilebilir! muhtemelen o destek gelirse tutar ve yoluna kaldığı yerden yukarıya devam eder diye düşünüyorum
Sdttt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sdttt ()Kontr için görüşü olan hocalarımız var mı? Elimde bir miktar var, zararına satmak istemiyorum ama bir türlüde çıkmıyor.
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()@Selda09 alt yorum
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Örneğin yazdığımız tarihten bu yana alt yorumdaki hisselerden kısa zamanda hedefi bulan da var hâlâ süründüren de, az yürüyen de ve hepsinin teknik olarak görünümü güzel...
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Alabilsem önce evin satılması lazim 1600 den 50 düştüm ters dubleks diye 1550 de olmazsa artık ne yaparım bilmiyorum maks eylül 10 elimde para olursa o zamana biseyler kazanırsam 125 k ile belki denk gelir alırım bir 125 de arkadaşta var katlayıp destek olacak inşaallah
Biribip için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Ekran fotosu attım düştü mü gören varsa tepki versin
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Yorumlamıştım düşmemiş sanırım düşerse ekran atıyorum
0BeğenmedimŞikayet
Biribip ()Selda sen bu gidişle elindeki ev parasınıda kaybedeceksin ne alırsan zarardayım diyorsun al evide kurtul bari :)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Hocam euro power astor kopol. bakabilir misiniz bu. aksam sabah işe gitmeden bakarım ona göre tutar salarım yarısını sattım. zarara bunlarin yukseldi
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Hâlâ ucuz:)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Genıl ucuzken öbür tarafta yazmıştım:)
1BeğenmedimŞikayet
İso80 ()Tam gwind ve genil diyecektim genil tavan olmuş
0BeğenmedimŞikayet
Tıkandı_baba ()Gördüm smart smartg
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()grafiğini attım
0BeğenmedimŞikayet
İso80 ()Hocam ditaşa bakarmisiniz
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()4 tane hisse yazmıştım hafta sonu:)
Tıkandı_baba için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tıkandı_baba ()Eyvallah hocam rtabl kapanış sonrası alayimmi yada goknur ASELSAN siz ne tavsiye edersiniz
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Allah utandırmasın inşallah
Tıkandı_baba için cevaplandı (yorumu göster)