Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
Nalbantoğulları ()Teşekkür ediyorum kardeşim :)
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Arada bir böyle ataklar yapabilir normal takibime devam ediyorum bana göre henüz toparlama sinyalleri yok. Üst grafiklere bir bak istersen. Alt grafiklerde böyle hareketler görülebilir küçük formasyonlar oluşup hafif yukarı ataklar yapabilir ancak devamında sarkmaya başlar yani zayıf kalır. Mum kapanışlarını da takip et çok yazdığım zaman sataşmalar oluyor sürekli yazmak istemiyorum kardeşim.
Nalbantoğulları için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nalbantoğulları ()Değerli kardeşim onstaki bu dönüşün anlamı ne acaba
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Çok teşekkür ederim değerli kardeşim elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz ancak kesin değil bu yorumlar bunu da ayrıca belirtmek isterim. Tecrübemiz yettiği kadar bakıyoruz analiz ediyoruz temel bir faktör olur değişir ya da analizi yanlış yapmış olabiliriz farklı çalışır bunlar olabilir ancak bütün tahminler zaten bu şekilde oluyor başka bir yöntemi yok. Tecrübe konusu önemli bu konuda deneyimi olanların analizleri daha sağlam olur tahminlerin tek olumlu tarafı budur onunda kesinliği yoktur.
0BeğenmedimŞikayet
Nalbantoğulları ()Allah senden razı olsun yazdığın her mesajı dikkat ve memnuniyetle okurum, hiç sıkıntı değil. Tekrar teşekkür ediyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Cümlemizden kardeşim ne demek. Kesinlik ifade etmez görebildiğim bunlar ben kendi takip sistemime göre bakıyorum farklı düşünen ve takip edenler de olabilir saygı duyarım. Dediğim gibi trend hattı ve sonradan oluşan yatay kanalın destek seviyesi 1940 altı kaldıktan sonra ben iyice ümidi kestim yani daha alt desteleri dener diye düşündüm öyle de devam ediyor ancak tam olarak nereden toparlamaya başlar bunu yakın takibe alarak anlamaya çalışacağız inşallah. 1877-87 arası sağlam destek var birde 1864 veya yakın noktalar olabilir anlık buraları takip ediyorum ya buralardan ya da 1840-44 arasından toparlaması muhtemel şu anki duruma göre ancak sonra ne olur bilmiyorum. Üst grafiklerde eğer bir formasyon oluşursa takip edip atacağım bakalım. Şimdilik yatay destek hatlarını takip ediyorum. Açıklamalar uzun oldu kusura bakma ancak kısa yazınca da ifade etmek açısından zor oluyor. Daha kısa olsun dersen yorumları kısa tutarım kardeşim. :)
1BeğenmedimŞikayet
Nalbantoğulları ()Allah razı olsun kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Sağolasın değerli kardeşim seninde Bayramın mübarek olsun tekrar.
1BeğenmedimŞikayet
Nalbantoğulları ()Emeğine yüreğine sağlık kardeşim hoşgeldin. Tekrar bayramın mübarek olsun.