Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (115)
0BeğenmedimŞikayet
Harme5634 ()Çok ta yapıldığın olmuyor. ama bekliyelim:))
Varabey için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sen bil ben yanılayim
Atakan_07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dök ()@Varabey teşekkürler üstadım
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Hesaplanan 2030 da abd borç 50 trilyon resesyon onayı 2024 faiz %13 kadar çıkmak zorunda ahir kelam olacaklar olacak sn dök
Dök için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dök ()@Varabey haklısınız üstadım.. asıl kafamı kurcalayan ABD deki resesyon. Eğer bunu kabul ederse abd btc çok sert çakılır..
2BeğenmedimŞikayet
Varabey ()2023 sonuna kadar 3.4 ay 20000 30000 arası tutmaya çalışacaklar sonra 20 ve30 yıllıklar gibi 10 yilliklar mb bankalarının portfeylerinde yer bulamayacak ve sonra btc emtia yükselişi başlayacak sn dök varsayım ve teori bu şekilde ytd
0BeğenmedimŞikayet
Dök ()@Varabey sayın Bünyamin hocam sizi çok eskiden beri takip ederim.. 23-27 bandında 2 hafta takılır dediniz.. Peki sonra.. yükseliş mi olacak ? 3 eylülde blackrock ETF kararını açıklayacak...
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()20xxx ler bile görmez diye düşünüyoruz ytd
0BeğenmedimŞikayet
Dök ()@Varabey hocam demek 15/16/17k lar teknik olarak mümkün değil
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Evet sn dök
0BeğenmedimŞikayet
Dök ()@Varabey hocam slm. burdaki yorumda dip 23xxx düşünüyorsunuz? Onu anlamaya çalışıyorum üstadım
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn hexagon 31031 usd için 00.00 değeri yani üst limit demiştim 15xxx den gelen fiyat teklifi için yarısını geri alırlar diye ifade ettim 23xxx lerde fiyat teklifi oluşur öngörüyoruz önce 26300 leri sonrada uzantıları oluştururlar ytd
HeXagon© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HeXagon© ()Abi son bir düşüş demiştin, gene mi düşecek diyorsun :)
-1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()2023 genelinde kalıcı bir histogram fiyat teklifi orta vade için btc ytd
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn fadime07 27995 ile 299xxx ler arasında 4h arası hareket eder şimdilik ytd
Fadime07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fadime07 ()btc ongorunuz nasil hocam
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()27.995 ile 29995 arasında bir hareket olası ytd
0BeğenmedimŞikayet
uzman06 ()Güzel bakış açısı tebrik ederim ustam
0BeğenmedimŞikayet
Cursed ()Suan herhangi bi enstrümani takip etmiyor bagimsiz ve hacimsiz
0BeğenmedimŞikayet
SARISEVMEZ ()asıl sen adamsın dayım
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()10 numara bir soru yükselecek olsa emtia ile bir hareket edermi sn cursed ytd
Cursed için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn sarısevmez bu loyların oyunları bitmez benim öngörü sadece dikkat edin manasında herkes benden fazla kazansın temenni bu şimdi belki molla kasim gün gelir anlar harese kelimesi ne demek. adamsın
SARISEVMEZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SARISEVMEZ ()dayım zorla indircen ha oraya
0BeğenmedimŞikayet
Cursed ()Hocam btc yeni bi dip rakami yaparmi
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Oyun güzel
0BeğenmedimŞikayet
Sallamayinbosa ()Hepiniz hoca hepiniz analist:)))
Say•my•name için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Say•my•name ()21 k noldu iptal mi hocam
4BeğenmedimŞikayet
Varabey ()8/8 1 31608 histogram 8/8 2 32061 ytd