Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (115)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Kimileri için her alt coinin performans göstermesi düşünülemez çoğunun mazide kalacağını düşünüyoruz ytd
aseltech için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HeXagon© ()Abi farming ne oluyor, jeton var mı öyle
Varabey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aseltech ()Varabey 10x btc için tahmin ise altlarda 40x gibi olabilir mi birde bu süre ne kadarlık
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Selamlar sn saymayname Bist ile ilgili görüşüm pahalı olanı satar ucuz olanı alırdım ya usd düşecek yada usdnin ortalamasına bist çıkacak diye düşünürdüm biste tahıl ve gyo hissesi arardım ucuz ytd
Say_my_name_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Ben olsam %30 tahıl hisseleri ve fonlarını satın alır sepetime kesinlikle koyardım tabiki bu benim saçma bir fikrim ytd sanalda farming proje arardım btc hariç bir kısım sn macquarie ytd
Macquarie için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Ecmain sn aligyn
Ali_gny için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Yıl sonu ortalamayı 10x le çarpmak gerekir sn hexagon brics tahvil durumuyla alakalı sonuçlarda var işin içinde ytd
HeXagon© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_gny ()Allah razıolsun hocam sagolasın
0BeğenmedimŞikayet
Macquarie ()Hocam 2024'e aşağıdaki gibi girmeyi planlıyorum coinlerde. Yorumlarınızı rica edebilir miyim hocam
%30 btc
%40 eth
%5 arb, %5 apt, %5 Mina, %5 Doge, %5 Sol, %5 Avax
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Şimdilik öngörü o şekilde sn aligny
0BeğenmedimŞikayet
HeXagon© ()Abim 2025 hedef 250k mı?
0BeğenmedimŞikayet
Ali_gny ()Hocam 22xxxler dipmi
0BeğenmedimŞikayet
Macquarie ()Çok mütevazisiniz hocam, ilgi ve merakla değerli yorumlarımızı takip ediyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Estağfurullah sn macquarie bizde çaylak sayılırız öğrenmeye çalışıyoruz nihayetinde sadece varsayım öngörü yapabildiğimiz birazda teknik bilgi
1BeğenmedimŞikayet
Macquarie ()Hocam analizleriniz çok başarılı, sizden eğitim almayı çok isterdim.
1BeğenmedimŞikayet
Ali_gny ()Teşekkürler hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn aligyn bu yıl sonuna kadar 22xxx ler ile 31xxx arasında rakamlarda git gel yapacağını öngörüyoruz ytd
0BeğenmedimŞikayet
Ali_gny ()Hocam 23xxxler gelince düşüş bitecekmi
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn macquarie şimdilik 0236 değeri 23xxx ler ytd
0BeğenmedimŞikayet
Macquarie ()Hocam 22268 mi kısa- orta vade hedef
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Filmin büyüğü karanlık ytd
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()0236 değerine yolculuk ytd
3BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Büyük. mevduatlar karanlık odada islem yapar ytd
2BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Son 2.3 en sevdiğim hatır ceki
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Son 2 3 ytd
0BeğenmedimŞikayet
uzman06 ()Emeğine sağlık sn varabey
2BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Genel oluşumda ensturumanlarda kuzey veya güney için btc her zaman öncü olmuş enteresan olan btc nin balinalarının birer teknik dehası olması belki bu saçma yazıdan kurnaz molla kasım bir şeyler çıkarıp lansman için kullanır ytd
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()26678 aşağısında sabitlenme 14 gün risk%68 ytd