Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
1BeğenmedimŞikayet
80önder ()Teşekkürler hocam. Okdarda uzun olmayabilir hocam proje 2027 biter deniyor. Aşağı yukarı 3-5 seneye neden almadık dedirtebilir
H_s_Bursa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Burda ismini yazamicagim bir eğitimci bu piyasada kabul gören kızı için topluyor açıkça. yazmicam ok
80önder için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
80önder ()Ozman uzun portföyünde mutlaka yer alsın hocam minik minik toplayalım
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Doğru ama şu var kanl ist işi için arazlarin çoğu bunlarda kısada çok kazandırma olayı olmaz orta ve uz inanılmaz kanzanclar sagliyabilir
0BeğenmedimŞikayet
80önder ()Ozman konsolide olmasını uzunda lot biriktirme(toplamak)olarak kullanmak gerekir hocam temeli sağlamsa biliyosunuz ihlgm yede aynı haberi yaymislarda 2 3 sene önce hala yatiyod yattığı yerde hisse
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Kesin bekletir ben bölünmeden önce aldım ama. Beklerim yuksek onadan temel olarak bakmak lazım buna
1BeğenmedimŞikayet
80önder ()Hocam Algyo bölündüğü için bir süre konsolide olmazmi bekletebilir diye yoksa güzel şirket
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Algyo üstad onada bak derim golts yil sonuna kadar sabret alka inan kağıdı ezberledim kendimde de var bunlar sabırla beklersen beklersek endek. cok. kotu cokmedigi sürece güzel kağıtlar alka sonbahara kadar buralar şu anki yerler güzel. alim. yerleri parça parca
0BeğenmedimŞikayet
80önder ()Sayın hocam Prkab cepte Alka ve Golts ta toplayıp yola devam edeceğim ay sonu banada biraz nakit gecicek 3 kağıt sermayeyi fazla bölmek istemiyorum belki Ercb 4 olabilir
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Kıbrıs'a kablo ile elltke işi var iki haber var gelirse kimse tutamaz biri nuk ler santeal iletim kalb ve Kıbrıs
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Üstad alka topla derim emin ol. uzmez ben kendim duracağım 5000 e kadar normal karsilicam kendi adıma söylüyorum bunu elime Ağustos başında 600 k gelecek o sebebten rahatım ama kedi adıma soyledkm karda olanrdan kademeli çıkılabilir bayram riskini almak için ben beklicem
Peyzajcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Sabah satalimmi duran dursunmu yerinde alka da iyice salmis
0BeğenmedimŞikayet
80önder ()Morelim yerine geldi ne hocam hay ağzınına sağlık bende 7$ hedefli aldım zaten uzunda :)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Prkap en son 2 sene önce zirve yaptı yaklaşık olarak 1-2 ay icjnde 50 TL üzeri bekliyorum uzunda 7 dolar civark
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Bugün endeks satıcılı ab faiz kararı MB faiz kararı ve bayram kapnisi var aslında gelen haber çok güzeldi harcandı ama ilerisi içinde ümit oldu odas icjn
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Sessizce soyulduk
0BeğenmedimŞikayet
80önder ()İyi akşamlar sayın hocam. Şöyle bir grafikte prkaba atsanizda önümüzü görsek:))
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Toprak sabah cok iyi acmisti simdi baktim da ne oldu gun icinde bu bistte
0BeğenmedimŞikayet
80önder ()Hocam Prkab bugün bizi üzdü sabah 9 k kardan 2 bin zarar yazdı