Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0561 18:12:48
EUR 36.4439 18:12:48
USD 34.4844 18:12:48
ALTIN ONS $2665.4000 18:12:48

Grafiği gönderen: celik2119

Formasyonu yazmadım.

Yorumlar (69)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

-1BeğenmedimŞikayet

Bozocan ()

Spas) tşkler
Mamoste

celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

asures52 ()

yorumlarınıza baktım aslında çelik ile yakın bir anlayışınız var, sanki ikinizinde ters anına denk geldi galiba.

Cihanara için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

O işten anlamıyorum hocam. Nizanım.

Bozocan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bozocan ()

Çelik hocam 21 Haziran mevsimsel dongu için ne dersin gancilar o günü işaret ediyor

4BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Terbiyesizlik engel sebebi. Orada istisna yok.
Aileden alınmayan terbiyeyi biz veriyoruz ama yeri burası değil.

4BeğenmedimŞikayet

Cihanara ()

Tahmininiz tutmadi diye insanlara yanliş bilgi vermeye hakkiniz yok, insanlar sizin sacmaliklarinizi ciddiye alip yatirim yapabilir. Heleki yanlis yönlendirme icin saygi beklemek nasil bir küstahliktir anlamak güc. Ben engelledim sizi, yeteri kadar görüntü kirliligi yapiyorsunuz zaten.

1BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Genelde ilk saygısızlıkta engellemiyorum.

1BeğenmedimŞikayet

Cihanara ()

AB'nin faiz artiracagi kesin bir durumdu, daha da artiracak orasi da kesin. Herkesin bildigi bir durum, insanlari yanlis yönlendirmeyin lütfen.

0BeğenmedimŞikayet

setmon ()

Teşekkür ediyorum efenim. Sağolun.

7BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Merhaba. Avrupa Birliğinin faiz artırması beklenmedik bir durumdu. Dxy düştü ve onslar yükseldi. Bu geçici bir yükseliş. Biraz gecikmekle birlikte tekrar düşüşe geçmesini bekliyorum. Altın ons hedef 1898 dolar , gümüş hedef 21.2 dolar. Ağustosa kadar gelir.

setmon için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

setmon ()

Merhaba Çelik Bey. Grafik hala geçerli midir? 21. x usd beklentisinde bir değişiklik var mıdır?

0BeğenmedimŞikayet

Melike_03 ()

Hangi seviyelerden toplamak uygundur sizce

1BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Hatlar karışmış bu arada. Ben gümüş ons için yazdım. Borsada dediğiniz gibi hızlı yükseliş sonrası bir düzeltme var. Orada da pahalı almamak için 2 birim yükseldikten sonra bir birim düşmesini bekleyip sonra tekrar alacaklar. 2 ileri bir geri.

Melike_03 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Melike_03 ()

Anladım teşekkürler acemiyim öğrenmeye çalışıyorum 4200lerden bolca toplamıştım uzun vade için. fırsat kolluyorum ekleme yapmak için

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Düşüş bir anda olmaz. 2 birim düşerse bir birim yükselmesini bekleyip sonra tekrar satarlar. Ellerinde kalan malı ucuza vermek istemezler. Buna biz dinlene dinlene dövmek diyoruz :)

Melike_03 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Melike_03 ()

Şuan düşüşte düzeltmemi yapıyor dersiniz. nerede son bulur

0BeğenmedimŞikayet

gumusunfendii ()

6000 ile bayram sonrasini karsilar mi dersinn
")

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Borsada Yükseliş bekliyorum

gumusunfendii için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

gumusunfendii ()

ustat
bayram sonrasi bist
nasil bi seyir beklersinn
")

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Biz 25 dolar civarından çıkmıştık. Düşeceği çok belliydi

veysi2121 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Gümüş ons düşecek diyor.

veysi2121 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Orası ilk hedef

hakanyks için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

hakanyks ()

21 ons civarına inebilir o zaman.

1BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

@hakanyks gümüş grafiğimiz geçerli.

0BeğenmedimŞikayet

Meslekli2 ()

Hocam tl den tl ye kur korumada doviz cinsini dolar mi secmeli yoksa, euro yada sterlin mi

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum