Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (5)
0BeğenmedimŞikayet
Golden_Age ()Eyvallah hocam teşekkürler
Zararkes huyum yoktu
Hakediş usta sağolsun bize de bulaştırdı
Penta 40'lardayken epey zararkes yapmıştım ( 54 maliyet )
Şimdi 25'i görmüş , gözü 5'te
Bazen zararkes , doğru kağıt almaktan BİLE güzel iş olabiliyor ama bazen tabi :)
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()bende de derin düşüş endişesi yok henüz zemin hala kaygan, bir süredir hep kaygan.. mukayyet ol kendine parana :)
Golden_Age için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Golden_Age ()Hayırlı sabahlar , bereketli kazançlar cümleten
Çok teşekkür ederim üstadım
Enfes bir çalışma olmuş yine
Mipazın bazı ticari özelikleri ( spek kağıt zaten ) ve Merkoyla geçmiş dostluğumuza binaen biraz elimde olsun dedim
Endeks maalesef stresli bir durumda
Dış haberlerin hepsi birbirinden berbat
İçerde de malum belirsizlik var ( tam kezbanın spek karakterine biçilmiş kaftan )
Bir taraf açık ara gitseydi bist de ona göre yön çizerdi ama kafa kafaya bir görüntü olduğu için bist de böyle ucu ucuna görünüyor, çöküş ummuyorum
Hatta palanın yarından itibaren gel gel tuşuna basacağını sanıyorum :)
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()üst yorum @Golden_Age öncelikle endeksin sevimsiz kapattığını ve viop'un da şu anda sevimsiz olduğunu arz ederim.. bist100 aşağı devam ederse 5158, 5102, 5051, 4972 gibi şirin ve sempatik rakamlarla muhatap olmak durumunda kalabiliriz :(
merko günlükte önemli bir destek olan 200 emaya (5,99) dayanmış olup, buraya tutunamazsa siyah renkli desteklere inmesi beklenebilir.. hepsine aynı anda değil tabii :D
trendi yanlışlıkla doğru çektiysem 9,84 den düşeni üste kırmak istemiş ama amacına ulaşamamış, kıyamam :'( sarılar direnç..
mıpaz, trendi yanlışlıkla doğru çektiysem 15,27 den düşeni üste kırmış, hatta bir de retest yapmış olabilir, trende geri dönüp yine destek almış çünkü.. fakat 11,60 dan yukarıya gidememiş..
trend desteği 9,30 civarı, 8,94 güçlü destek.. bunu alta kırarsa 8,51 ve daha aşağılar potaya girebilir.. sarılar direnç..
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Birde megap istemiş olsak nasıl karşılanır..