Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (635)
0BeğenmedimŞikayet
Karcı_ ()Hocam size göre düşüş mu var bu şekilde algılayıp gumusu dolar a geçtim 230 dolar kar ettim
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()İzlemedeyim, merakla :)
0BeğenmedimŞikayet
İlteriş_Kaan ()Yön yukari mı hocam?
-1BeğenmedimŞikayet
Tunahan_06 ()Gelmek ne kelime cuk oturdu. :))
0BeğenmedimŞikayet
Meslekli2 ()Tebrikler hocam. Simdi 3. dalgami diyosunuz
0BeğenmedimŞikayet
ELEYYJA ()"İster 21-20-19 diye debelen,
İstersen atla vagona bir yerden. "
Son mısra yerine bunu mu koysak?
Not:Debelen ifadesinde kötü niyet, kinaye, taşlama kastı yoktur.
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Hayirli sabahlar olsun cümleten
22.60 ta kalktı tren bilinmez nerede yapar fren gönül isterdi zirvede yapsın fren
2BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn m. yıldız Altın 1993 2020 gümüş 24.21 aşağısında sabitlenme orta vade güney trend oluşturabilir ytd
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
3BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Varabey
22.40 yazdık lakin 22.6* geri çıktı .
Şuan 23.87
Senaryo denk geldi diyebilirmiyiz ?
Ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Tunahan_06 az farkla denk geldi diyelimmi ? ytd
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Zeyce61 ne diyorsun bu duruma :)) ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Maşallah . Ne güzelde denk geliyor ...
22.40 yazdık lakin 22.50 ile 22.60 civarından çıktı :(( ... ytd
0BeğenmedimŞikayet
Demliçay12 ()Merhaba,
Uzun süredir piyasadan uzakta kaldım.
Yaptığım önceki grafik ve analizlere göre 12 Mayıs'a kadar piyasayı izle ve çizdiğim tecrübe ettiğim grafikler bunu gösteriyordu.
İki araba anlaşması ve bir arsa anlaşması karşı tarafın tutumlarından dolayı akim kaldı.
Tekrar arsaya döndüm. Piyasa şu anda uçuyor gözüküyor.
Dolar bazlı yükseliş malumumuz devam eder gram gümüşte.
Güvenmediğim gümüşons hâlâ beni bekletiyor alımlarımda.
Bankanın fırsat verdiği dönemde satışım arasında 67 kuruşluk bir fark vardı. Yine alım yapmadım.
Öncelik başka yatırımlardı.
Teşekkür ederim.
Biraz sonra neler yazmışsınız inceleme yaparım.
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()22.2 fibo düzeltme seviyesiydi galiba yanlış hatırlamıyorsam eğer. Akşam bakmıştım ama unuttum. Trend hattı aklımda ama fibo düzeltmesini unuttum. Senaryo iyi emeğine sağlık kardeşim. Bu işleri bilen fazla kalmadı buralarda sayılı arkadaşlar var bazıları bırakıp gitti hiç iyi olmuyor bu durumlar ama yapacak bir şey yok insan üzülüyor ama ne yapalım. Yazan çizen çok ta tecrübeli olan az bana göre. Özellikle tecrübeli arkadaşların bırakmaları iyi olmuyor bence büyük kayıp.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Kerim5461 böyle bir seneryo :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()dosdum seninbana attığın mesajlarda grafik görünmüyor
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Üst yorumu da düşüşte gelebilecek rakamlar için renkli cizgiler diye size göstereyim demiştim . yoksa 15 17 gelir demek için değildi.
Manga için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tabiki aynen katılıyorum . belki yükseldi bile orası . :) Ytd
Manga için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()kısaca 17,542 dip hala çalışıyor bu düşüşde kırılmaz. bence dosdum ))
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()15 in geleceğini şuanda sanmıyorum çünkü 26,117 deki tepeden düşüşünde bazı eksik şeyler var.
26,117 de tam tepe yaptı görünsede bence yapmadı.
onun için 17,542 dip hala çalışıyor bu dip bu düşüşde kırılmaz bence.. başka bir baharda kırabilir dosdum bence
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Manga ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Manga ytd
0BeğenmedimŞikayet
silverdin1987 ()Ons olarak bi kazanç sağlayamayacağımız kesinleşti kendi adıma beklentim dolar bacağındaki hareket ile vedalaşacağım bu hastalık sebebi ürün ile sonra da piyasada pahalı olan ev araba falan onlardan alıp 20 sene terste kalmayı düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bir şekilde dengelemeye çalıştıkları için böyle .
Adı enflasyon ile mücadele oluyor :))
silverdin1987 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
silverdin1987 ()Benim gümüşle tanışmam 5,5tl ye denk geliyor maalesef dolar bazında pek bir şey kazandırmadı
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@silverdin1987 buyur kardesim.. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Yoksul_34 ()Ewet malesef öyle bir dana alsaydım o parayla kurban da geliyor köşe olmuştum
pegasus325 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
pegasus325 ()Geçen sene gumus yerine araba alan en az 6 kat kazandı sadece araba değil çöp hurda plastik dön lastiği bile alsan 5 kat kazandırdı en kötü yatirim aracı gümüştur dip. yapmadan 19 20 dolar olmadan alınmaz en manipule yatirim aracı gumusutur alırken 10 kere düşünmek. lazim aklı olan uzak durur
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()2019 2020 yılında gümüş kaç TL bak ozaman :)
0BeğenmedimŞikayet
silverdin1987 ()Her ne olursa olsun biri 6 kat artarken diğerinin aynı fiyatta olması çok makul değil biraz saçma