Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (187)
1BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Engelleyebilirsinz yorumlarımı görüp rahatsız olmazsınız böylece, beni eski tanıyorsan tarzımın bu olmadığını nasıl biri olduğumuda az çok biliyorsundur, ama konu başka
Toygar_Y için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Toygar_Y ()Ya düşecek anladık. Sen de insanların acısından beslenme. Sen uyarını yaptın alan alır satan satar. Sen eski katatespızartması' mısın?
katates_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Öyle bir kerede acısız düşmez, umut vere vere, tam döndü dersin bir daha vururlar, hah burası dip dersin bir bakmışsın katanın çizdiği yerdesin
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Kanka bende o haldeyim de mutfaklar farklı olunca goremiyoruz birbirimizi:))
Ysmn58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ysmn58 ()Cevo kanka ben bulasiga dustum borsa sagolsun :)
umuut81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz93 ()Çok şükür idare ediyoz çok sağolun
$LOST$ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eskin_ticaret ()bendende saygı ve sevgiler abi allah sağlıklı ve huzurlu sevdiklerimizle uzunca yıllar versin cümlemize inşallah amin
Polat5858 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Ben yoruluyorum ya yasmin yapar:))
0BeğenmedimŞikayet
Polat5858 ()Him anladim kardeşim bnde 46 senin abinim yahu saygı sevgiler kardeşim
Eskin_ticaret için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eskin_ticaret ()abim derken ben abi olmuş oluyorum polat saygılar yaş 44 olunca
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Sen yap o zaman :)
umuut81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polat5858 ()Abimi ablamı:)
0BeğenmedimŞikayet
$LOST$ ()piston asagı :)
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Onun yaptığı çay icilirmiki bence @Ysmn58 ortalığı topladıktan sonra çay yapsın içelim. ysmn masaları güzel silmemişsin bacım tekrar sil:))
1BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Rasyo şuan backtest yapıyor bunda da yön aşagı o yüzden gümüş bu düşüşten Altın kadar etkilenmeyebilir orta uzun vade zaten ikiside üzmeyecek ama artık paranın zaman maliyeti çok fazla olduğu için nerden alsak kâr yazar döneminde değiliz.
Gezginci45 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eskin_ticaret ()teşekürler abim
-1BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Eli mahkum
cash için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Eyvallah abicim hele 1750 altını bir görelim dip bulamasak da yakın bir yerden alın derim ben size
0BeğenmedimŞikayet
Gezginci45 ()Hocam sizi grafiklerinizi takipteyim altin ons grafik dusme tehlikesi var ben gumusten tersteyim o zaman gumus ons da dusecek degilmi hocam o nereye kadar dusebilir hocam
0BeğenmedimŞikayet
cash ()Ne güzel olur düşse ONS üstad?
0BeğenmedimŞikayet
Hepyek66 ()Suan ki analiniz nedir hocam
-1BeğenmedimŞikayet
Eskin_ticaret ()satma düşerse alttan alıp bekle son dip yapıp artık tren çuf çuf
incsoft için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Eskin_ticaret ()abim bende yeni grafiginden bahsettim 1840 dan 1740 lara diye 1640 olan ustam eski biliyorum senin ustalıgına laf yok olmaz olamaz üstad
1BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Abicim o eski grafik kaç kere daha yazayım:) profilde var yenisi
0BeğenmedimŞikayet
incsoft ()Zararına satsakmı yoksa
0BeğenmedimŞikayet
Eskin_ticaret ()hocam 1640 lar yazıyor hocam kafam karıştı 1840 dan 1740 lara düşecekmi dedin
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_yatirimci__ ()Şükür hocam. szileri gördük iyi olduk. siz nasilsiniz
1BeğenmedimŞikayet
katates_ ()As hocam nasılsın
Acemi_yatirimci__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()O taşlayanlar varya, ellerinde varsa korkudan ufak ufak satmaya başladılar bile :)
1BeğenmedimŞikayet
Acemi_yatirimci__ ()Selamlar hocam...