Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (187)
0BeğenmedimŞikayet
easyaslife321 ()Tsekkurler
katates_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Toygar_Y ()gamsız sana araştırmak zor geliyor. sizin gibiler eğitilemez. burada anlaman gereken 1845 neden önemli. çok zor değil, burada harcadığın vaktin yarısını biraz teknik bilgi için harca. teknik seni uçurmaz ama en azından bir fikir verir.
Gamsiz_69 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Toygar_Y ()Atmış grafiği kalem gibi. Sen de biraz araştırsana bunlar nedir diye. Ben senin işini biraz kolaylaştırim. Bu grafik diyor ki; ons 1845 üzerine atamazsa düşer diyor.
ALTINVURUŞ38 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
katates_ ()@ALTINVURUŞ38 alt grafikte anlattım olacakları
6BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Ejderyalari saliyorum sonra vay ben duymadım vay ben görmedim olmasın gösteri bitti dağılabilirsiniz :)
0BeğenmedimŞikayet
Gelbence ()Mart'ta bozdurmak zorundayım. Son vade 30 Mart . 1ile 30 Mart arası parçalı bozsam yeterli ama tarih olsa çok iyi olurdu, örneğin 10 Mart'ta bozdum diyelim, 22 Mart'ta yükselirse çok zarar ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Yıl ortası pardon
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Gram mart ortası dip olabilir 2 3 ay içinde de mevsim ortası zirvesi gelir haziran içinde bence
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Abi mi :)
Grafikler tarih belirtmez fiyat odaklı grafik çiziyorum tarihi kimse bilemez malesef kısa vade zaten mümkün değil bir tahmin yapmak
Gelbence için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mert_112 ()Nisan da yükselişe geçecek deniliyor.
0BeğenmedimŞikayet
Gelbence ()Abi Mart ayı içinde 50 bin borcum var, bozdurma gerek. Grafiğe baktım , acamiyim? düşeği gramlar belli ama, btarih de yazabilirseniz, yeminle çok sevap işlersiniz?
0BeğenmedimŞikayet
Mert_112 ()1729 'u mu görecek?
2BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Sana dimes @Ysmn58 e ejder meyveli smoothie :)
$LOST$ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
$LOST$ ()banada portakal suyu ısmarla hocam :) @Ysmn58 cesmeden su :)
2BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Bir kahvaltı yapayım sonra bakicaz yani :)
$LOST$ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
$LOST$ ()yanı şimdi alıyoz mu satıyoz mu :))
2BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Profilde onun grafiği var
easyaslife321 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
easyaslife321 ()Xagusd aynımı acaba
1BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Grafik yeterince açık degilmi, oklarla gidiş yönlerini çizdim yan tarafta hedef fiyatlar yazılı karışıkmı gerçekten o kadar?
0BeğenmedimŞikayet
Kartal5 ()Kısacası alalım mı
0BeğenmedimŞikayet
Gül_pemz06 ()Yani kardeşim yukselismi
0BeğenmedimŞikayet
Ardahanlı75 ()Pardon yapabilirmisiniz olacakti
Ardahanlı75 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ardahanlı75 ()Merhabalar euro hakkında değerlendirme yapabilirsiniz @katates_
5BeğenmedimŞikayet
katates_ ()2 .dalgalar çoğunluk la fibo 0.618 veya 0.768 de yapısını tamamlar ancak mavi çektiğim hatta bir denge mevcut öngörüm orası yüksek ihtimal der ama dip aramaya gerek yok çünkü yukarı 3. Dalga çok coşkulu olacaktır
easyaslife321 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ardahanlı75 ()1790 a kadar düşme ihtimaline göre 1087 Gram altın olur ozaman dolar burda böyle kalirsa
Mert_112 için cevaplandı (yorumu göster)