Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (49)
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()@Bozocan dünkü grafik. 21.89 aşağısında kalırsa 21'in aşağısı ihtimali devam ediyor.
0BeğenmedimŞikayet
Bozocan ()@celik2119 üstadim dünkü kapanış kötü geldi beklenen hareketi yapmadı dün ABDde kapalı olunca
Simdi 3 hafta önce siz dediniz 22.5 geliyor burayı kirarsa 21.7de geleceğini defelarca söylediniz @Yaseminnisa ablaninda grafiğide bu öngöruyu gördüm
Sizin grafilerde olduğu gibi
Herkes 25 27 dolar hedefi verirken sizin temel fikirleriniz 22. dolar öngördü faizler devam ediyor önümüzdeki TDI verileri böyle sert geçermi sizce?
0BeğenmedimŞikayet
Eva16 ()@celik2119 çelik hocam çok teşekkür ederim , Allah'a emanet olun
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_İlhan_ ()Cam olabilir boya olabilir
Önder8080 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Ben borsada değilim şu anda.
0BeğenmedimŞikayet
Önder8080 ()Çimentolar zaten gitti hocam. Başka gerekli hangi sektörlere yönelmek lazım olur
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()O şirketi bilmiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Önder8080 ()Formt gbi cam hisseleri ilerisi için yeni şehirler kurulurken ihtiyaç duyulmazmi hocam
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Çed raporunu ve sonuçta ne olacağını bilmiyoruz. O yüzden o hissedeki riskinizi düşük tutun. terste kalanlar varsa ortalama düşürmek için tekrar almayın. Başka yatırımlar düşünün.
Riskli07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Riskli07 ()Hocam kizilbuk için yazmıştım yazım gelmedi mi? Çed raporu ne olur sizce elimde ters de kalanlar fazla?
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()S. cim tarihi belli olana kadar yatay kalır bence.
Eva16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eva16 ()@celik2119 çelik hocam BIST hakkındaki düşünceniz nedir
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Fed tutanakları çarşamba günü açıklanacak. Ayrıca perşembe ABD GSMH verileri var. Bu verilerden sonra sanki bir yön çizer gibi. YTD
0BeğenmedimŞikayet
Bozocan ()Tm üstadım hayrlısi olsun
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Henüz değil. Alınca yazarım.
Bozocan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozocan ()Eyvallah üstadım
Düşüşlerden sonra ilk defa yukarı tepki veriyor dediğiniz gibi yükseliş devam ederse buralardan belli olur
Hocam alım yapmadınız demi?
3BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Evet 13 günlük düşüşten sonra ilk kez düşüş trendini test ediyor. Büyük yatırımcıların satmaya istekli olup olmadığını göreceğiz. Elinde mal kalıp Biraz yükselsin de satalım diye düşünen varsa bugün iyi bir fırsat onlar için. Kimsenin elinde satacak mal yoksa zaten yükselir.
Bozocan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozocan ()Üstad emeğine sağlık kapanış önemli izleyelim doğrumu?
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Emeğinize sağlık hocam teşekkür ederim