Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (39)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Allah hepımızın yardımcısı olsun orada yardıma koşan sizleren de razı olaun
Peyzajcı için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Guzel yurekli kardesim valilik kaymakamlik muftuluk belediyeler okullar s. t. k larinda hummali bir calisma var gelen yardimlarin paketlenmesi ayristirilmasi gibi bunlarin bir an once bolgeye sevk edilmesi lazim buralarda zaman harcayarak teselli ediyorum kendimi bos olanlar varsa buralara yardima kosmak enkazdan birini cikarmak kadar degerli ilk andan beri oralardayim zamani o sekilde geciriyorum bu sekilde avutuyorum kendimi zaman birlik olma zamani baska Türkiye yok ha gayret guzel ulkem bunuda atlatiriz
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()ALLAH razı olsunn. cümlemizin inşallah. özelikle depremden etkilenenlerin.. depremden maddi olarak etkilenmiş değilim. deprem bölgesinden uzağım.. ancak kişilik olarak üzüntü ve sevinci derin yaşıyan bir kişiliğim var... haliyle bu felakettende derin etkilendim.. ((
legendarow için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
legendarow ()Geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun inşallah
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()tşkrler mehmet kardeşim , sağlık olarak iyyiz şükür. diğer taraftan ülkemizin ve milletimizin kaybı büyük. haliyle üzüntüsüde büyük.. (( ALLAH tekrarından ve beterinden esirgesin. amin.. sen nasılsın.?
Mehmet43bjk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet43bjk ()Hocam nasıl siniz. İyisinizdir inşallah?
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Aminnn kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Samsunlu55_61 ()seni anlıyorum kardeş panik yapma sakin ol
Ali_İlhan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_İlhan_ ()Düşmedi abi tekrar atarmısın