Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (101)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Apt yazdik iki gün önce yeni artmaya başladı stoplarda iniş devam etmedikçe alim yeri olarak görür alirim ben sand de artar yeterki btc yada totalde satışlar gelmesin yukari çıkışlar olsun
Rlc de ilgi çekici onuda roketci kral idolum didi
1.56 ve 1.48 stoplu 1.73 tekrar gecerse 2.02 civarı yükseliş yapabilir
Çaylak61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Sand seçtim aralarından o da düşüyor
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Wavesi kaçırdık)
0BeğenmedimŞikayet
NAZAR ()Evet dün sattım abim az önce biraz aldım geri
jahil06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()20.950 üstüne atamadı hoşuma gitmedi ne dersin çıksam mı ne varsa
0BeğenmedimŞikayet
jahil06 ()Nazar tüm agixleri sattınmı
NAZAR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kral_X ()Nazar üstada söyleyin engeli kaldırsın:)) engeli yüzünden agix görmedim çuvalı dolduramadık gitti:))
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Doğru diyosun stop emir düzeltme oluyor mu tetik ve satış fiyatı emir iptal etmeden
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Geçmişe dönelim 45 binden Nisan 2022 de 1 btc aldik diyelim 37000 aşağısı stop yapmadık 16000 e kadar sabrettik
Gitti 20 bin dolar
stop yapmıyorum yapamıyorum diyorsak olmaz bence
Bekledik artti btc 60 bin oldu diyelim
Giden 20 bin hep zarar hanesinde kalacak
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Ben stop olamıyorum stopta fiyat düzeltme olmuyor onu iptal edip limit piyasa emir girene kadar düşüyor
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Eyvallah kral kolay gelsin; )
@Selda09 sn hocam öncesi sonrası dersek işin içinden çıkamayız anı yaşayalım stoplu startli kar cebe yaparsak bu piyasa da kalırız
@NAZAR üstad haddim olmadan tabiki ışık gördüğüm bir şey olursa yazarım:) agix için 4 h saat grafige bakmam lazım çalışma yaparsam atarım
Kral_X için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
NAZAR ()Hesaplı bişey olursa bist yada btc farketmez haber edersen sevinirim abim
1BeğenmedimŞikayet
Kral_X ()Değerli yorumun için cok sağol
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Abi ne zaman girsek ama bekleyelim mi biraz daha
Kahve_rengi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kahve_rengi ()Abi verdi rakamları, seç beğen al, az x li, stoplu, stop olursa zararin ne olur onuda alngôzonune
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()19 lara düşecek ama 21 21.250 arası tepeyi tamamlayacak 18.800 18 belki düşüp yukarı önce öyle yapmış:)
2BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Ens 13.10 stoplu 15.10
Waves 1.94 stoplu 2.30 ve 2.46
Sand 0.6090 ve 0.5766 stoplu 0.76
Rose 0.4430 stoplu 0.5270
Ftm 0.2930 stoplu 0.3800 0.4100
1000luncusdt 0.1720 stoplu 0.2068
Stoplar aşağısı short izeri kalislar long olabilir kar cebe ve stoplara dikkat hedefler gelmezse
@Kral_X
Umausdt 1.74 aşağısı stoplu 2.02
Polly bilmiyorum pollyxusdt var 0.0147 aşağısı stoplu olur artarsa 0.177 yapabilir
@Selda09 btc için hayaller paris grafiğini incele grafikler de mevcut ; ) 19500 aşağısı olmadıkça 23112 hedef
1BeğenmedimŞikayet
Kral_X ()Usta merhaba. Önce roketçiye selam atalım sonra sorumuzu soralım:)) Uma ve polly nasıl coinler uzun vade tutulur mu
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Hocam stop bilseydim en azından nerden alıp nerde stop olacam
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Bu btc nereye bakıyor:) fikrin
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Idolum candır; ) eyvallah kardeşim sand. alci :))
Sand la ilgili haberler var olumlu etkisi olursa 0.60 aşağısı dikkatli olacak şekilde takip edin hedef 1.20 olabilir
1BeğenmedimŞikayet
Kahve_rengi ()Allah razı olsun sizlerden. ordan bile yetişiyo kaynana:)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Selamını ilettim sandalci roketci ; ) sand ve lunc didi rakam stop yazmıyorum long stoplu kar cebe)
1BeğenmedimŞikayet
dogu23__ ()üstad kendine iyi bak bol kazancın olsun. ben çıkıyorum iyi günler...
0BeğenmedimŞikayet
Kahve_rengi ()Pazarcılık yapsın abe, cevher var onda, mşlh herşeyi alıp satiyo. salatalik para yapacak kar yağınca
0BeğenmedimŞikayet
dogu23__ ()üstad stop koynuyorum zaten 2 gündür 2X ile gidiyorum liq 0.452 gibi pc başındayım manuel takılıyorum:)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Kolay gelsin hocam dikkat et stop lara dikkat et yinede
Btc yükseliş moda gecerse iyi bakalım bu hafta netleşir belki
dogu23__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Eyvallah kardesim cansin
Adam kaynana soketci roketci derken sandalcı oldu çıktı boğaz turuna ; )
Dun söylediği coinleri yazmıştım ape apt mana sand link yfi avax filan alıp satti
1BeğenmedimŞikayet
dogu23__ ():)) valla üstand ben arjantinden önceden iyi kazandım sonra fb geçtim ondandan da iy kazanmıştım ta ki glü yiyene kadar:) dogeden süper kar yaptım ama bu düşüşte kardan 38 bi kaybettim ama longdayın hiç çıkmadım vede devam edeceğim:)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Ablam global. hesabi açmam lazım dolar düşer benim bakiye düşer üstüne coin düşer biterim tl ıyi böyle:)