Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (94)
1BeğenmedimŞikayet
emel_1 ()@ntmen_× hocam, sizden rica etsem bir müsait olduğunuzda, sizce Aygaz neler diyor?
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()İyi haftalar kolay gelsin
Selda09 a defalarca yazdım aymi soruları soruyor yari nakit inislarde takviye ve bekleme süresi ne dikkat etmek lazım
Birde guvenmediginiz hisse yi asla almayin aldıysanız sahip çıkın vs.
emel_1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Ayni benzer şeyleri yazdırma bana seldacıım ablacığım
Yani yarı nakit nerde
Dususlerde takviye nerde filan gibi ; )))
Sonra bekleme süresi nerde
En az iki senede kara geçersin filan bunlari yazdırma lütfen; ))
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
emel_1 ()tek yapmaya çalıştığım şey, iyi haftalar bakalım daha neler olacak , saygılar
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Teknik temel ayrılmaz ikili ikisini birleştirip şirket ve hissesi ipe araştırma yapıp yatırım yapmak kaybettirmez kolay kolay
Teknikten grafikten bakınca temel ortaya çıkıyor zaten bildiğimiz hisselerde temele fazla takılmam ben
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Şimdi inceleyebilir yine endeks inişi ve hisseler düşüş yaşamiş
Ares_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ares_ ()Yok almadı:)
0BeğenmedimŞikayet
W_Bony_ ()Hocam iyi akşamlar mzhld yorumlar mısınız teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Sen inceleyip bana fikrini beyan edersen okurum :) Kendim temelle uğraşamam, tekniği seviyorum, onda daha tonla eksiğim varken başka bir şeye atlamam. Belki sonra..
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()@Ares_ 3 ay önceki vking yorumu güncel sayılabilir
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()@Hanım_Teyze bryat ve beyaz için ne yazmışız ne olmuş
Ozwllikle bryat o zamanki dönem kari nelere sebep olmuş incelemekte fayda var
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Beyaz 30 aşağısı inerse 27 ve 23 te hafgqlik GAP var iniş bitimi 42 ye çıkar yada inmeden çıkar bilinmez uzun vadede 42 takip edilebilir kısa al sat lara garanti olmuyo
İso80 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Bereketli olsun gmstr iniş ve çıkışı sever 40 larda almıştım yarisi kalsa bile şimdi kardaydim :)) unutma öyle devasa artışlar yapmaz fakat arada al sata gelebilir tabi parçalı şekilde standartı bozmadan
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Garan için tekrar teşekkür ederim. gmstr de kaşla göz arasında bir al sat yapmışım parmaklarını yersin :D full satmadım ama.. bi takip bi takip; bildiğin gibi değil :) kısmen kumbara kısmen al sat yapıcam.
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Hubvc inveo tuclk egeen oyayo oyakc ezberledik nerdeyse :)) çok hisse baktik :)) garan gmstr?
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()İsim de önemli tabii ama manevi güzellik daha önemli. Tavan serisi yapmıştı bir ara, öyle zamanlarda manevi güzelliği de tavan yapıyormuş gibi geliyor:DD
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Beyaz tavan yapmış bi tavan daha yaparsa 37 ye gidebilir onun birde kankisi var flap ikisi spek hareketleri sever flap ta tavan kapatmış
İso80 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Viking ler hergun trt de izliyom abe:))
0BeğenmedimŞikayet
necom ()Aman dahami inecek bu geçen tam aldigima geldi işte çıkıyor dedim tabi beni kandırmış dustu
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Hocam hubvc yi @Hanım_Teyze sn üstadım ismini begenmiyordu 8 lerde 17 ye cikinca sevmisti :) güncel durumu şimdi 11.80 lerde 10.80 ve 9.20 inişi yaparsa oralarda takviyeli stoplu alınabilir
necom için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yunus_16 ()Bvsan dan wc ye geçilir mi hocam @netmen_x
necom için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
necom ()Mrb hocam ismini sevmediginiz hubvc hissesi hakkında fikirleriniz nelerdir bundan sonra sevilirmi saygilar
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Buralarda harcanıyorum; )) biste mi gelsem neyse güncel vking bakayim seni fazla sinirlendirmeden ; )) belli olmaz disk filan atarsın sabah birilerine sanayi tüpü atıyordun; ))
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)