Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0501 19:53:39
EUR 36.2297 19:53:39
USD 34.4786 19:53:39
ALTIN ONS $2666.7300 19:53:39

Konu: bryat (ntmen_x grafiği)

Yorumlar (94)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Migros başka bi marketi alıp şubelerini arttırıyor ilerde değerlenir hissesi 35 olduğu 50 olduğu zamanlarda alıp tutmadık:((

emel_1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

emel_1 ()

Tmmdır @ntmen_× olur takip Karsanın patronunu sevmiyorum ya hocam onu 7-10tl arasında bitirip bırakmıştım hadi hatırın için olur, bende akfgy var genelde al sat yaparım, biliyorum ekgyo seviyorsunuz siz onu arada al sat yapıyorum daha dikkatli takibe alayım bunları , aaa migros, bim her daim süperrr severim

ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Uzun vade de karsan vkgyo ekgyo işgyo takip edilebilir
Şimdilik akıma gelenler bunlar ayrıca migros? Birde nasdaq hissesi yazdım ona da bakın

1BeğenmedimŞikayet

emel_1 ()

@ntmen_× hocam aygaz teneşir vade bende, açıkcası ayrı bir hesaptaki bist30 ve aygazlar oğluma kalır, diğer hesap al sat yapar :). Maliyet 125 aygazda biraz şişirdim maliyeti fazla aldık galiba anlık 167 lerde imiş ama dediklerinize dikkat ediyorum elimden geldiğince. Saygılar, selamlar.

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Aygaz devam mı? 140 a inip tekrar artmış devamı 210 lar olabilir @emel_1 ?

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Tebrikler, her yerde gözümüz olmalı yoksa piyasa affetmez; ) sil şerit karsana açık:) 4 h goldencros başlamadan inmez se ucusa geçer umarım

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

@Asiii__ vix e baktinmi yine 16 civarına inmiş ve guvenli alim bölgesi bence sonuç injs yapan karsan tavan etki tepki korku endeksi hisselr üzerine etkisi ; ?

1BeğenmedimŞikayet

emel_1 ()

Sağolun sayın @ntmen_× hocam, inşallah ama konjektür ve bilanço gereği düşürebilirler olsun sıkıntımız yok, nerede ise sadece bunu takip ediyorum bir patronda bir de bende var :).

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

158 den artmazsa endeks duzelmezse 120 civarı fib seviyesi var umarım oralara inmeden artar

1BeğenmedimŞikayet

emel_1 ()

selamlar @ntmen_× hocam, 161'ler geldi hazır bilançoda çok beğenilmemişken, takipteyiz sıkıntımzı yok. Saygılar.

0BeğenmedimŞikayet

emel_1 ()

Haklısınız @ntmen_× hocam, dünya bu halde şken normal karşılıyorum haa biraz abartı mı olmuştur , belki. Dikkatli olup risklerimizi geve rahat uyuyacak şekilde kontrol edebildiğimiz sürece sıkıntı yaşamayız, umarım tabii ki. Saygılar.

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Standart yüzde elli nakit (emtia döviz) kuralı böyle zamanlarda devrede bazı şeyleri bilerek yapıyorlar vix endeksi 16 da güvenli ortamdan kısa sürede 2 katına çıkıyorsa bence düzeltme hareketi bunlar küresel olarak etkisi bize de yansıyor

1BeğenmedimŞikayet

emel_1 ()

İyi akşamlar @ntmen_× hocam, bu cevabınızda masa üzerinde yerini aldı, tamamen dediğiniz şekilde takip ve uygulama yapacağım. Tekrarteşekkürler.

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Geri dönüş için teşekkürler aygaz icin simdi 161 ve 168 arası dikkat edin 161 den inerse 148 parçalı ekleme yapılır umarım inmeden artar 210 larda son alınanlardan kar cebe yaparsınız
168 gecerse riski kalkar artmaya başlar 4 s teknik görünümü bu şekilde

1BeğenmedimŞikayet

emel_1 ()

@ntmen_× hocam, aygaz yardımlarınız için çok sağolun, bugün rahatca bir miktar ekledim hep var olan ve ortalaması bayağı düşük ve tek bist30 dışı hissem. Tekrar teşekkürler, takibe devam ediyorum size de bereketlki kazançlar dilerim.

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Eminim öyledir; ))

Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Endeks inişi hepsine firsat olur bence
Render 24 ten 80 yapmış 34 e inmiş size başka bi teknik disi yöntem yazayım
24 le son fiyati 34 arasi fark 10 10 /2; 5
24 5 29
Referans için iniş takviye ve asagisi nstop olacak şekilde takip esin 4 s ikili dip fiyati 25 zaten

Ares_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Ares_ ()

Ustadım reeder için buralar fırsat olabilirmi

0BeğenmedimŞikayet

_BROKER_ ()

abla hangı kagıda yuklu gırdın de devre kestı soyle bıze :) kendıne acımıyorsan bıze acı :)

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Ben bi şey bilmiyorum bende hisse yok ; ) kimseye şunu al bunu al diyen olmaz varsa öyle biri banada desin
4 sene önce 500 liradan 25 doco vardi elimde aldim sattim stopladim
Şimdi doco kac lira bak bi 6000 diyelim 10 binim 150 bin olardi; ))
Bende doco varmi yok
Do yo u under. stand me?
Hic sanmıyorum da yine de bi sorayim

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Varsa öyle alınca uçacak hisse sen yaz alalım; )
50 tane örnek versem hiç birini anlamazsın işine gelmez sen istiyorsun ki bi hisse alayim tavan serisi yapsin parayı ikiye üçe katlayayım
Profesyonel aracı kurumlara sor bakalım öyle bi dünya varmi ?

1BeğenmedimŞikayet

Can42 ()

Hocam müsaitseniz ben de bakab ve Tüpraş rica edebilir miyim . Karlar eriyor @ntmen_× üstadım :((

0BeğenmedimŞikayet

emel_1 ()

çok sağol @ntmen_× hocam, Allah 1000 bereket versin.

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Bence aygaz iyidir
165 aşağısı 157 ,148 ve 120 iniş hatti görünüyor (ters durumda )
Yükseliş hatti
183 uzeri kalırsa 218 ve 280 lere kadar artabilir
Uzun vade hiç korkmayın sepette duracak bi hissedir aygaz dönem karı ve bilancolarina dikkat edin

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum