Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()İniş hattı bitince bakarız o sayfada 3 yada 5 dolar la alış satış yapıyorsun diyen çok bilmiş ustalar vardi onlar parayı katlamistir
Onlara sorarız zamanı gelince)
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()yüklü satış.. ? yük mü kalmıştı orada yahu? :D o taraf umurumda değil, sen bir gün girmekte fayda var dersen bakarız..
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Neşeniz bol olsun ; ) ben biraz yüklü lever shortlayayim hasilat iyi 20 yada 30 k girip çıkayım k si yok ; )
Sol için i m sorry sen satınca uçmuş yüklü satış yapmasan iyiymiş)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()hahahah! :))) Allah da seni güldürsün hacı..
eline sağlık teşekkür ederim..
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Otkar aylar önce yazdik çizdik şimdi grafik bile atamıyorum:)) sayfada hustadlara verilen değer ortada zaten hustad olmadım olmayada niyetim yok gördüğüm hustadlarin bazılarını konforluyorum ; ) özellikle londra merkezli büyük bi hustad var :)) Q klavyeli; ))
Ecilc için şimdiki durum a gelince
31.20 27.80 destek ve stop noktaları aşağısı stoplu olacak şekilde ecilc 35.44 ve 41.10 ordan 49 civarına kadar artabilir
7 lirada aldik tutmadık acemilik baki :)))
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()eline sağlık @ntmen_× yaldızsız ağam, züğürt hüstadım, egeen için plaket hazırlattığım :D
bir de açıklama yazsan ne güzel olur.. please..