Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Ben tşk ederim sn hocam sizinle burada onlarca yorum yaptık sorduğunuz yada tavsiye ettiğiniz hisseler güzel yükselişler yaptı takip eden arkadaşlara bereketli kazançlar olsun
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()grafiğini atmıştım az önce.. ellerine sağlık, teşekkür ederim..
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Grafigi atın zahmet olmazsa yorum kısmı kolay @NAZAR hocam la da hisse alışverişi yapın o da güzel hisseler sormuştu geçenlerde
Parsn 62 stoplu 57 ve 51 aşağısı olmadıkça alınır 70.10, 76.10 gecerse 86 civarı yükseliş olabilir
3. Çeyrek %38 256 milyon kar var
Takibe değer bence stoplara dikkat ederek
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()eline sağlık, teşekkür ediyorum.. bu ikincil, olsa da olur olmasa da; parsn'a daha çok hevesliyim.. ona ne diyeceksin acaba?
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()360 dan artmış kaçak yolcu istemez hacimsiz o almazsın 1500 olur alırsın 400 e iner uzak dur bence demiştim sayın ustad size aylar önce
Ne güzel bulup sormustunuz kusura bakmayın; (
Grafige gelince primini yapmış ve 1400 den satış yemiş malesef 1150 aşağısı 970 ve 770 ihtimalleri ni göze almak lazım bence şimdi alınmaz derim 1250 ve 1400 yaparsa 1660 olabilir
Karar sizde yükseliş teyidi 1220 ve 1366 üzerinde kalırsa olur
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()üst yorum; grafiğine sahip çıkar mısın lütfen @ntmen_× :D bir de yorum olsa ne güzel olur.. parsn'a da bakacak mısın yoksa?