Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (122)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Ben muhabbet olunca yazdım dururken yazmadım zaten kardeşim. Neyse aynen kapatalım ama ben açmadım bunuda belirteyim.
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Valla biraz dolar a gectim23.100 lerden. Baya rahatladim. Asya satarsa pazartesi alttan alirim. Yukari giderse elimizdekini degerlendiririz, hepiniz sagolun.
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Kerim bey Yilmaz vakasini nokta koysak iyi olmazmi yilmaz hocanin biraz rehberlik eksikligi az gelmis gibi.
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Sen ne yaptın Ali usta zarar çıktımı biraz olsun?
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Neyse hocam pazar gecesi asya yine surpris yapip satarmi dersin, ben biraz zararlada olsa biraz dolar a gectim. Tek yonde olmak geriyor. Asya satarsa gerci marj oldugu icin saat 8.00 e kadar islem yapamayiz . Duruma gore avrupa satarsa alttan aliriz. Yok yukselme olursa elimizdekini satip cikariz.
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Ah Yılmaz usta ahh dedikte dinlemedin ki. Bak o akşam çıkmış olsan şimdi ne kâr vardı birde dipten girer buralardan yine kâr alırdın ama nasibin yokmuş birde inat ettin dedim sana yapma piyasa ile inatlaşma diye.
-1BeğenmedimŞikayet
Rovan ()Full gumusteyim rasyoyada çinede güvenmiyorum
KISMETM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KISMETM ()Parçada güzel kar var 22.60 larda aldıklarım var pazar gece çin ne yapar valla kararsız kaldım siz ne düşünüyorsunuz ytd olmadan
Rovan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()takdir ediyorum özeleştiri yapan fazla kimse yok burda bereketli kazançlar diliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Rovan ()Yilmaz hocam pazartesi piyasa yine çin ile aciliyor guveniyormuyuz
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()At bakalım bir bakalım anlayabildiğimiz kadarıyla. :)
Strongwolf için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()İşler işler, gümüş çok sever ava çıkmayı, ava çıkanı avlamayı, dur sana dxy'den kıssadan hisse 2 indikatör bir de grafik atayım.
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Teşekkür ederim kardeşim eyvallah sağolasın. :) bugün vakit oldukça grafik attım yazdım hedef geldi 23.3x-23.4x lere kadar gideri var ilk seviye olarak dedim neredeyse oralara kadar ulaştı rasyo altta benim hedefe ulaştı dahası bakacaz artık. Son grafikte durum ortada kanal alta kırmaz ise geri yukarıya dönecek gibi bana göre. Hayırlı akşamlar kardeşim.
AMEDLİ_E_Z_21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Sayin hocam yuksek firsatlar az oluyor ve ozaman sanki yapiyoruz. 24.00 den gumusu satsak 22.600 den alsak, hadi diyelim kademe 22.80, 23.00 parcs alsak dogru olmazmiydi.
0BeğenmedimŞikayet
KISMETM ()Avaz kardeşim o gece satılmaz dedin şimdi terse düştük sanki bu gümüşte yok yok gibi ne dersin kızmam ama kararları kendim veririm kısmet buymuş
Avaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Bugün giriş yeri dedim altta ama üsttede fazla beklenti olmasın rasyonun dipte ineceği yere kadar ons çıkar ondan sonra geri gelme ihtimali var sitede uyarımı yaptım. Yani kısa bir değerlendirme olur takibi ona göre yapın diyede uyardım. İhtimalleri göz ardı edemeyiz yoksa puff!
0BeğenmedimŞikayet
Avaz ()Ne dedik Yılmaz usta al satan kaçın düştükçe toplayin
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Teşekkür ederim valla bugün attığım grafikteki seviyeye. Altta takıldığı seviyeye bak! Son dip noktası. :) üstteki hedef tutar mı bilemem ama rasyo yukarıya dönerse senin grafikte işler gibi ne dersin ? :)
Strongwolf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rovan ()22.60 da satti üzüldüğün şey 22.60 dan satmamak mi
kaan6606 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Teşekkür ederim Yılmaz usta. Haftaya girişlere başalayacam fırsat olduğu anda tetikteyim inşallah. :)
1BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()eyvallah üstad emeğine sağlık tşkrlr