Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
KISMETM ()Cumaya kadar alım kovalayalım bakalım eldekiler dursun
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KISMETM ()İnşaallah diyelim o zaman
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Ecb den 50 bp bekleniyor. Ecb fed kadar faiz arttırmayı benimsemese de onlar da 50 bp yapar üstüne açıklamalar agresif olursa onslara katmerli yarar.
KISMETM için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
KISMETM ()Eyvallah hocam
2BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Dedigim gibi su an satılmaz firsat verirse alim kovalanır. Hatta sattiktan sonra tekrar 23.58 oldu bankadan alim yapacakken banka parite yi yükseltti tadim kaçtı. Geldiği yer ortada. 30 dk bekleyen elindekini kaptirmamis oldu. Simdi bir bakarsınız mesela 24.13 usd yi geçerse 24.4-24.85 aralığına gider ki elinizde gumus olmadığına üzülürsünüz.
0BeğenmedimŞikayet
KISMETM ()Eh be hocam peki bakalım yarın ecb var onlarıda görelim bir
0BeğenmedimŞikayet
Avaz ()Arkadaşım piyasaya baksana niye milete sorup satiyorsun bak piyasa kendini beli eti gelecek Fed 25 baz bekliyorum ona göre işlem yap yazık para çöpten toplanmiyor
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Biraz daha bekliyorum ben. Ben alım tarafındayım. Hala karar vermedim. euro ya karışmak simdilik birsey ifade etmiyor hatta keske biraz önceki dususte gumuse geçilseydi. Cunku gumus yükseldiğinde euroya göre daha fazla kazandırır.
0BeğenmedimŞikayet
KISMETM ()Avaz az önce sattım ve tekrar yerine koydum banka parite oyunu yapmasa idi daha çok kazanacaktım dostum şükür satarsam alırum diye düşünüyorum
Avaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Avaz ()Sen çok zarar ediceksin şimdiden soylim (:
0BeğenmedimŞikayet
KISMETM ()Hocam bekleyelim mi satalaımmı
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Yesil mum ve çekic olursa bullish yani yukari. Gövde aşağıda ince ve kırmızı olursa olumsuz bir doji olur.
nımesay için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
KISMETM ()Satalımmı alalımmı
0BeğenmedimŞikayet
nımesay ()Yukarimi yani