Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (44)
1BeğenmedimŞikayet
Edanur07 ()evet abi sağol)
DUMRUL için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Ağzına sağlık kardeşim:) sağ ol var ol, çok yoğunum girip çıkıyorum hemen.
1BeğenmedimŞikayet
DUMRUL ()@Edanur07 altyorum çıktı mı?
2BeğenmedimŞikayet
DUMRUL ()yanlış grafiğe cevap vermişim. 1807 önemli bir destek bölgesi bu destek üstünde kaldıkça tekrar 1827 direncini geçmeyi deneyecektir. destek noktası olan 1807 altı kapanışlarda ise 1775 diğer önemli bir destek noktası burada da tutunamaz ve 1775 altı kapanışlar gelirse bu defa 1735 e kadar geri çekilmelerin gelebileceği anlatmış.
@Strongwolf İsmail abim benim yanlışım varsa düzeltecektir. ben onun cıragı dahi olamam izin almadan açıklamaya çalıştım ama umarım ağzıma kürekle vurmaz...
Edanur07 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
DUMRUL ()Merhaba Kardeşim. Benim Grafikten anladığım. 37.90 üstünde kaldıkça stop noktası belirlenerek işleme girilebilir. 40.70 üstü tutunursa ekleme yapılabilir. sonrasında ise gidebileceği yerleri belirtmiş.
Edanur07 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Edanur07 ()mrb Abi nasılsın? grafikte ne anlatılmak istenmiş bizi bir aydınlatsan)
0BeğenmedimŞikayet
DUMRUL ()Maşallah emeğine sağlık İsmail abim, Bu adam daha ne çizsin...
Strongwolf için cevaplandı (yorumu göster)
6BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Dün akşam altta günlüğünü paylaştığımız ons Altın da, 4h de son durum fibonacci kanal desteği 1.807- usd 'yi zorluyor...
Ytd...
0BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Fazla düşünen filozof oluyor, sal gitsin boş ver:)
Geliyor gelmekte olan...
@Dielife
Dielife için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Eline sağlık hocam. Rasyodada tam tersi yönde kama var. Bu durum biraz düşündürüyor :)
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Eyvallah üstad ne demek istediğinizi anladım evet bazen böyle oluyor ama yinede ben bunun yakın bir zamanda olacağını düşünüyorum. Senin çizdiğin bölgelerin aynısını takipteyim genel bakışım bu ama bazen formasyon vs oldumu onlarıda atmaya çalışıyorum buraya. Bu arada seninde emeğine sağlık kolay gelsin hayırlı geceler Allah'a emanet ol...
3BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Eyvallah kardeşim, emeğine sağlık tüm dediklerine katılıyorum ama bazı durumlarda temel faktörler sebebi ile uyumsuzluklar uzun süre göz ardı edilebiliyor, bir zamanlar haklı olarak Temel Teknik hoca NU var dedikçe ons inadına aylarca yükselmişti ama bence de uyumsuzluğu gidermeli ve bu dxy'nin günlük ve haftalık göstergelerini düzeltmesi ile gerçekleşeceğini düşünüyorum.
Aynı durum gümüş ons'ta da mevcut, detaya girmeden basitçe atayım sende bak istersen.
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Üstad o üst kırmızı çizgi bölgesi benimde takibimde olan bölge. Peki bu yükselen kama formasyonu alt mavi çizgiyi alta kırma ihtimali üstteki kırmızı çizgiyi üste kırma ihtimalinden daha fazla değil mi? Normalde teknik olarak bu kama alta kırması gerek diye biliyorum. Ayrıca günlükte negatif uyumsuzluk var bence bu kama geri sarkma yapacak ve uzun zamandır bunu bekliyorum ne yapar bilemem ama şahsi düşüncem bu. Güzel çalışmalar yapıyorsunuz başarılar dilerim...
0BeğenmedimŞikayet
kyumcu_ozturk ()Neden kardeşim