Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
Güvenim24 ()teşekkür ederim ismail hocam hayırlı geceler.
Strongwolf için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
EBU_MAŞER_EL_BEHLİ ()20.30 hayal belki de ancak 21.40 beklentim dahilinde.. Ben Amerikan Lisesi mezunu olarak bu yankee lere bir ömür güvenmedim Güçlü Kurt.. İnan yarın dahi ters bir veri gelebilir.. Belki de:))ytd..
2BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Merak etme, yakındır ki bölge başkanlarından biri çıkmasın, tersine tıraş yapmasın:))) yakındır...
EBU_MAŞER_EL_BEHLİ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Hoş buldum hayırlı akşamlar, sanırım bu sorunuza cevap olacaktır.
Güvenim24 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EBU_MAŞER_EL_BEHLİ ()Tek hayal kırıklığım, emekliye ve sana da yazdığım, "The Queen" oldu.. Yoksa Sılver v. s hikaye:))Veriler set çekti önümüze, daha da yolu uzun gibi de, hadi gel de al:))ytd..
1BeğenmedimŞikayet
EBU_MAŞER_EL_BEHLİ ()Bu ürün 2023'te uç noktalara zaten gidecek te. Ben ani uçuşlardan hep irrite olurum.. Yarın bakalım ne olacak? .. Hızlı giden at misali:))
0BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Onu bunu bilmem, ben bu gümüşe güvenmem:)
Rasyo alçalan kama, ons'lar yükselen kama görüntüsü var ve temkinli olmakta fayda olduğunu düşünüyorum, en iyi yaptıkları şey uçuyor görüntüsü verip ardından son sahibi yapmaktır...
EBU_MAŞER_EL_BEHLİ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Eyvallah abi bilmukabele çok şükür Rabbim e abim mücadele devam
1BeğenmedimŞikayet
EBU_MAŞER_EL_BEHLİ ()Avcı'm; "Bundan sonrası benim değil" diye bir fıkra vardır hani.. İşte o noktadayız:))Astrolojiyi en iyi kullanan 2 milletin GB- USA olduğunu iyi hatırlattılar.. Bu yükseliş kesinlikle 8 Aralık sonrası idi.. Teknik- astroloji ne yapsın? .. Bullard- Powell elele ters köşe yaptılar.. Yarın da yaparlar ise şaşırma:))ytd..
0BeğenmedimŞikayet
Güvenim24 ()ismail abi hoşgeldin ons Altın da düzeltme gelebilme olasılığına karşı bir tahminin varmı test edebilecek rakam?
1BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Hayırlı akşamlar kardeşim, Allah razı olsun inşallah.
Sen nasılsın, işler güçler nasıl iyi misin.
Sucu6464 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Allah razı olsun avcı abim
1BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()İsmail abim hoşgeldin emeğine sağlık Allah razı olsun nasılsın abi
2BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Ne tesadüftür ki dxy'nin fibonacci 1.618 kanal desteği ile aynı anda ons Altın da fibonacci 1.618 kanal direncini test etmiştir.