Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Bozocan ()Aynen hocam dxy takipte şimdilik ne olacağı aşikar
Bakalım ABD piyasasi demokratlara ne cvp verecek :)
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Hayırlısı. Yükseliş başladığında veya düşüş bitip trend yukarı döndüğünde fırsatları kaçırmayalım da.
Bozocan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozocan ()Hayırlısı olsun inşallah ustad takipteyiz
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Evet son dönemlerde durum öyle. Düzeltme gelecekse nerden ve hangi piyasa açılışı veya hangi veriyle olur bilemiyorum. Ancak sağlam bir yükseliş için fiyat boşluklarını doldurarak gitsek iyi olur. Bu hafta bence bir şeyler olur. Bana göre onsların kaderini Altın onsun 1754 usyi kırıp kırmaması belirleyecek. Platinde 913 gümüş onsta 20.83 buralardan dönmesi muhtemel diye düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
peace35 ()Tesekkurler.. Anladim.. Haklisin
0BeğenmedimŞikayet
Bozocan ()Eyvallah dostum yok yapmadım valla daha buralar bana biraz yüksek ve çalkantılı ama tepeden 21.90 dan satan bıri olsaydim 21.30 benim için alım bölgesi olabilirdi ytd
peace35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozocan ()Hocam dikkat edersiniz Avrupa asya bu aralar çok temkinli hareket ediyor çıkan mali tepede satıp topu abdye bırakıyor
0BeğenmedimŞikayet
peace35 ()Kardeş bol şans.. alim yaptinmi?
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()21.24-21.44 bandını kırabilirse potaya girer bir ihtimal. Kıramaz ise yatayda devam eder. Ancak 22.25-22.5 usd aralığı önemli. Oradaki kalıcılığı bir süre şu an ekranda görünen değerleri bile aratır.
1BeğenmedimŞikayet
muz69 ()hiç sorma. xd
0BeğenmedimŞikayet
Bozocan ()haaa haaa yanliş kişiye teslim etmişsin o zaman bizi aç bırakir zeyce abla :)
muz69 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
muz69 ()zeyce o çekici bize vermez kendisi kaç gündür ayar vermiş alıp satıyor.
0BeğenmedimŞikayet
Bozocan ()Dostum onu bul ve şiddetini göster :)
0BeğenmedimŞikayet
muz69 ()yav @Zeyce61 alıp sakladı ya sana söylemedimi. artık çekiç banada lazım anlarsın sen.
0BeğenmedimŞikayet
Bozocan ()Dostum en son o çekici sana emanet ettim ve sen kullanmaya çekiniyorsun :)
Vur kafasina Dicem ama daha tepe bekleyenler var ayıp olacak diye demiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Alfa12 ()Gümüşü korkutmayalım. Yukarıda fazla kaldı bile :)
Bir zahmet aşağısı için yolculuk zamanı gelmedi mi?
1BeğenmedimŞikayet
muz69 ()kardeş çekiç aranıyor tarafımdan. hadi gel birlikte arayalım yol arkadaşım ol.
0BeğenmedimŞikayet
Bozocan ()Emeğine sağlık
20.07 fena olmaz şimdilik hocam