Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0497 10:58:29
EUR 38.3144 10:58:29
USD 36.4748 10:58:29
ALTIN ONS $2899.7650 10:58:29

Konu: İnveo

Yorumlar (7)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Bereketli olsun hocam
bistte uçan kaçan sizden kaçmaz co. in lerden bi çıkayım gelirim acelesi yok
Eski hatalı hareketler yerine uzun vade güzel hisseler buluruz inveo 10 liralarda 40 olup 190 a gitmişti tabiki ben 40 larda satmıştım
Gmstr 24 lerden alip 63 aşağısı 36 lara gelip 84 yaparken izledim sadece şimdi 120 ye artışı gelirse kar cebe yapar alan kişi sabrederse

Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Hanım teyze inveo'dan sayemde köşeyi döndü.. desen de yalan olmaz @ntmen_× bunun için ve bfren ve isbir ve gldtr ve gmstr için sana ne kadar teşekkür etsem azdır.. unuttuklarım varsa da kusura bakma :)

ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

@Hanım_Teyze inveo dan köşeyi döndü
@Que hocam hanim teyze teknik ve hisse konusunda iyidir @calculator_ üstadı söylemeye gerek yok zaten onlar bistte fırtına gibi maşallah
Bereketli kazançlar dilerim
Ben sanal paralarda biraz takılayım biste sonra gelirim uçan kaçan yok fırsatlar bitmez

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Piyasalar malesef çok değişken dikkat edelim gerisi kolay ben tebrik edeyim sizi ; ) k. riptolar fazla agresif bist iyi şimdilik inş devam eder
isbir takipte)

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

teşekkürler @ntmen_× züğürt ağam; iyi ki seni dinlemişim, kendimi nasıl tebrik edeceğimi bilemiyorum :D

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Bereketli olsun hanım teyze; ) konum atim Erzurum da gelmedin ; ) b. t. c sayfasindayim arada bistte dostlara uğruyorum
Inveoda hedef 41 didik ; ) like lari alayim gelirse
27.30 ve 24 .90 duzeltmesi yapmazsa
30.90 ve 33.40 34.70 35.76 37.30 ve 41 .30 izlemede

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

inveo döktürüyor @ntmen_× nerdesin, tebrikleri makamında mı kabul ediyorsun, konum at gelicem :D

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum