Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 02:13:52
EUR 35.9598 02:13:52
USD 34.5492 02:13:52
ALTIN ONS $2717.4500 02:13:52

Konu: Ons

Onsa hiç güvenmiyorum ama haftalık grafikte at nalı formasyonu oluşuyor görünce atmak istedim, çalışır yada çalışmaz bilemem ancak haftalıkta rsi ve macd de formasyonu destekler nitelikte bakacaz artık. Şunuda belirteyim ben elimdeki gramı bugün 1000 de çıktım ve iyice toparlamadan birdaha girmem. Herkese bereketli kazançlar dilerim... hayırlı akşamlar...

Yorumlar (43)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Ben tarif edeyim sana :))

sedatt41 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Teknik çalışmalarında kolaylıklar dilerim sana. Bizde buralardayız kafa kaldırdığı sürece devam arada belki biraz mola veririz ama buradayız inşallah.

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Neyse bak yine uzun yazdırdın bana. :) biz işimize dönelim ben seninde ne demek istediğini gayet iyi anladım ama o benim işim değil kardeşim bizi bozar o tarz işler yoksa bizde biliyoruz nasıl uyum sağlanacağını buraya ama olmuyor bazı dengeler bizi zorluyor yapamıyoruz yapsak kişiliğimiz ile ters düşeriz. Herkes ederini ortaya koyuyor sonuç olarak yapacak bir şey yok.

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Zayıf nokta değil yalpalama yok bizde onu becerebilsek sorun yokta o da bizim işimiz değil kardeşim. Haksızlığa sussak ses etmesek yalana dolana sussak ses etmesek zaten sorun yok bizede ters gelen bunlar. Biz birileri bizim bu tarafımızı zayıf nokta olarak görüp kullanır mı acaba diye düşünmüyoruz, biz yapmamız gerekeni yapıyoruz bu da onlara bir malzeme ise bu onların ne olduğunu gösterir bizim zayıf olduğumuzu değil bence.

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Yorum yaptım sana ama düşmedi kısıtlama var galiba kelime kısıtlaması

0BeğenmedimŞikayet

sedatt41 ()

Ben mapusun yolunu bilmem.
Neden acaba:)

Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

sedatt41 ()

Sen zayıf yönünü acik ediyorsun gördüğüm kadarıyla. millette bunu kullaniyor:)
Bu arada ben herkese aynı mesafedeyim bunu da belirteyim.
Hiçbir şeye haksız taraf olmam.
Zaten o pozisyona düşmemek için tartışma varsa ben yokum:)

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Kaçmam buradayım hırs yaptım. :)) inatlıkta var ısrarla devam ediyorum görmüyor musun. :) 2 ay sen mapus alsan çoktan gitmiştin. :))

0BeğenmedimŞikayet

sedatt41 ()

Admin şutlamazda sen kaçar gidermisin bilmem:))

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Yok anladım anlamasına ama mesele anlamak değil mücadele etmekle alakalı kardeşim. Sinir uçlarına dokununca işler değişiyor bende. :)

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Sonunda doğrusunu bulmuşsun ama tebrik ederim. Birde ben yapabilsem. :) deniyorum ama yakında başaracağım inşallah ad min beni şutlamazsa eğer. :)

0BeğenmedimŞikayet

sedatt41 ()

Ben onu anladım da sen anlamamışsın onu görüyorum:)

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Tam üstüne bastın ama ne edeyim öyle desen olmuyor böyle desen olmuyor örnekleme yapıyorsun olmuyor bırak bu işi git başka işin mi yok diyorlar resmen. :) o kadar örnek varken halâ anlamayanların derdi başka oluyor genelde. Yani maksat üzüm yemek değil bağcıyı dö. ğmek. Anladın onu sen.

0BeğenmedimŞikayet

sedatt41 ()

Hatta çoğu kez önceki paylastigimi kopyala yapıştır yapıyorum.
Belkide ben demiştim demek içindir kimbilir:))

1BeğenmedimŞikayet

sedatt41 ()

Sende benim gibi derdini anlatmak için uzun yaziyorsun; )
Millet başını okuyor, sonu gelmeden araya başka bir arkadaşın yazdığı şey goriyor sayfa aşağı kayıyor yazdığın kaynayıp gidiyor:)
Bide fazla teknik terim olunca, okuduğunu anlamayanda oluyor.
O yüzden ben pek detay yapmiyorum artık.
Kisadan derdim neyde onu söylüyorum:)

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Olabilir mi ? :))

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Alanlar oldu tabi o zamanlar sonradan teşekkür ettiler ama bize faydası olmadı. :) ben teknik olarak durum bu ama ben temel faktörlerden dolayı bıktım ve sattım iyice düzelmeden de bir daha almam dedim açık açık tekniğe uyan aldı kârı biz baktık. :))

0BeğenmedimŞikayet

sedatt41 ()

Belkide çok teknik anlatiyorsundur ondandır kimbilir:)

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Evet yazdım zaten bunları indikatörler de destekliyor diye ama işte temel faktörlerden korktuk güya sonrası ortada zaten pişman olduk. Mesele o değil o zamanlar da çok dalga geçtiler fm ile ama çoğu defa test ettim ben bunu ve çok defa paylaşanlardan biliyorum işe yarıyor çok kez. Değerli bulan olur bulmayan olur bir şey diyemeyiz ama ben çok defa bu tür örneklerle anlatmaya çalıştım bunları.

0BeğenmedimŞikayet

sedatt41 ()

Belki birilerine iyi yönde sebep olmussundur kimbilir.
Hocanın dediğini yap yaptığını yapma demişler:)

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Valla orasını bilemem banada tuhaf geldi ilk zamanlar ancak biz uydurmadık ki adı bu ne edelim. :) ben en çok burada tekniğe uymadım gördüğüm halde temel olaylara bakarak vazgeçtim yazdım da hatta olumlu olmadan almam bir daha diye bir anda çalıştı bu fm her şey ortada. Bu fm nin en iyi haftalıkta çalıştığını söyledi bana daha iyi anlayan arkadaşlar ve bende burada anladım bunu o zaman. Başka da çizip atan olmadı bir kaç iyi anlayan arkadaş iyi yakaladın dedi ama ben elimdekini satmıştım zaten yakalasam ne olacak. :)

0BeğenmedimŞikayet

sedatt41 ()

Zaten orda rsi da pozitif uyumsuzlukla iki kere ben yukselicem demiş

0BeğenmedimŞikayet

sedatt41 ()

Belkide formasyon isimleri itici geliyordur insanlara
At nalı, mezar taşı vs:)

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

@sedatt41 üst yorumdaki grafiğe bak

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

11 ay evvel haftalıkta tam dipte 1614 e indiği zamanlar çizdiğim grafik. At nalı fm örneği ve o dönem nasıl çalışmış teknik bakın.

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

@Nurr06 bakın burada aslında sinyal vermiş bize grafik

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

@teach80 bu grafiğe bir bakın ne demişim. Bu formasyon genelde çalışır ve özellikle üst grafiklerde olduğu zaman baya bir yükseliş yaparlar bilenler bilir. Bu gibi şeylerde küresel falan bakılmaz işin o kısmı ayrı onuda biliyorum ancak bu teknik kısmı.

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Burada 1 hafta önce onsa güvenmediğim halde sadece teknik olarak gördüğüm bu formasyonu paylaşmıştım ve bu formasyonun teknik olarak yukarıya bir hareketin başlayacağını bize gösterdiğini bilenler bilir ve çalıştı da yani bunun gibi bir çok örnek var tekniğin bize ne anlattığı konusunda. Temel de buna şuan destek vermiş durumda veriler ile birlikte. Ancak meseleyi birbine karıştırıp bu işlerin boş iş olduğunu söylemek hem bu işlerle uğraşanlara hemde bu işlerle uğraşanlara fikir soran arkadaşlara boş işlerle uğraşıyorsunuz demek olur ki yine söylüyorum bana göre yanlıştır bu düşünce.

2BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Alımı bu paylaşımı yaptığım zaman yapmış olsaydınız çok iyi olacaktı. Ons 1674 te idi ozaman şimdi nereye kadar bilemem haftalık kapanışıda görelim daha net belli olur.

Ahmet_45 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ahmet_45 ()

Düşer mi çıkar mı yada alım yapalım mı?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum