Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (75)
0BeğenmedimŞikayet
Mavimor ()Herkese diyorsun ya.. Sen de üzülme.. Strateji değiştir... :)))
Hakedis2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Emegine yuregine saglik hocam ne demek yanlis anlama olur mu hic.. bana destek oldugunuzun farkindsyim yazdiklarinizda haklisiniz da.. benim duseni kirmam lwzim yoksa olmayacak bu sabir da ediyorum inanin ama olmuyor onumde kocaman bir set var sanki aridna gecirmiyor.. :( kirilmayacaksa eyvallah dicem artik elimden bir sey gelmiyor daha da...
e_ferudun için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Golden_Age ()Helal olsun valla
Tebrik ve takdir ederim
Bir milyondan 1,350'ye çıkmak büyük başarı :))
Que için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Ele bele yorulmadim... ne sen sor ne de ben usta:))
Mavimor için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
e_ferudun ()hakediş2 kardeşim haddim olmayarak tavsiyem şu borsa da 1 2 5 günde zengin olmayı düşünmek en büyük yanlışlardan hatta en büyük yanlış olandır ha demiyorum ki sen böyle olsun istiyorsun borsanın en iyi lacı sabırdır güvendiğin geleceği olan hisseyi alıp sebat etmek en doğrusudur her hisse hep yükselmez git gelleri olur burda kim sermayesini kaybetse inan herkes içinden keşke kazansa diyor diye düşünüyorum hisseden hisseye geçmek bunu sıklıkla yapmak sermayeyi eritir inşallah bundan sonra aldığın her hisse de bereketli bol kazançların olur samimiyete dayanarak yazdım yanlış anlaşılmam umarım
0BeğenmedimŞikayet
Golden_Age ()Hııı , 1,5 aylık süre için başarılı bir alsatçısınız o zaman
Kurtardınız :)
0BeğenmedimŞikayet
Golden_Age ()Eğer son 4 ayda bu muhteşem endekse rağmen anaparanız % 50 ve üstü artmamışsa maalesef dahilsiniz :))
0BeğenmedimŞikayet
Mavimor ()Olan olduğu için hiç gerek yok geriye bakmaya... Kendine süre tanı biraz da uzun süre... Bakalım bir...
0BeğenmedimŞikayet
Mavimor ()Aslında sermaye de az olunca kımıldayamıyor ya eksiden çıkmayı beklerken.. Başka fırsatları kaçırıyor diye de pat satıveriyor... Aslında sen de bekleyemezsin.. Ben çözdüysem seni... :)))
1BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Gel at elim kalkmaz bsyanlara . )
0BeğenmedimŞikayet
Golden_Age ()Burda % 80-90 için geçerli olabilir bu :)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Bak aksen donmus:( sence ne yapmam lazim.. bu saka olmali..
0BeğenmedimŞikayet
Mavimor ()Git kendini bir okut... Nazar var gibi... Çok inanırım...
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Sabah turex ve merko arssinda kaldim.. merko aldim a turex 2 yapti:)nasip iste..
0BeğenmedimŞikayet
Mavimor ()Belkide popüler kağıtlara gitmek mantıklıdır?
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Ssbit dursa cok satmam ama kagotlarim hepnl geri geldi abla ne yapayim:(
0BeğenmedimŞikayet
Mavimor ()Merkoda sabır göster bari... Aslında anlıyorum seni.. Beklerken başka fırsatları kaçırıyorsun ya... O insanı satmaya yöneltiyor zararda da olsan..
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Rızkını bol bol versin Rabbim gardaşım.
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()De abi bir seyler:))
Halilibo06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Faiz karari varya testere iste..
Yakamoz_pc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Gunaydin hocak sagolun insalalh cumlemize diyelim..
Denizcek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Abla ne yapayim sen goruyosun iste . :(
1BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()6.23-6.25 bandinda direnc var asarsa uzar.. ytd..
ACEMİ_BEGÜM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ACEMİ_BEGÜM ()ben de aldım merko uzmanlar düzeltmesini yaptı diyor kağıtlara güven olmaz bi bakmışsın tavan olur hocam hayırlısıyla
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Ne diyeceğimi bilemiyorum kardeşim