Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0403 20:08:40
EUR 35.9548 20:08:40
USD 34.5403 20:08:40
ALTIN ONS $2705.5050 20:08:40

Grafiği gönderen: By_tarafsız_adam

Aşağıdaki grafik Altın Ons günlük grafiğidir.

Yorumlar (58)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Gerçekten o kardeşler ile ilgili mi ki yoksa isim benzerliği mi :)

Bozocan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

İsim benzerliği :))

deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

GEÇİLMEZ ()

Fed kasım da 100 yapmasın hep 75 dedi önden yükleme olmaz mı bu sefer satışlar kazanmaz mı kardeşim

By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Muhtemelen dolar bazlı artış gelecek. onsler haftalık grafikteki düşüşüş yıl bitmeden tamamlar ise onsler ile daha güzel artışlar gelecektir. Fakat fed faiz arttırırken ne kadar artar tartışma konu ytd TL olarak şu olur bu olur desem yalan olur fakat bu rakamlarda kalmayacağını düşünüyorum. her yıl son aylarda genelde yükselir TL bazlı ytd

Dzn_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bozocan ()

Vay vayy vayy
Bu bizim petrol ve gümüş imparatorluğu ailesinden olan
Hunt kardeşler
@M_yıldız @BossVurguncu

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

deniz88 ()

Gümüş bu kadar ucuzlayınca acaba diyorum)))

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Ooo Hunt kardeşler :))

M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

@BossVurguncu

Jeremy ( hunt )

İngiltere maliye bakanı olarak atanmış .
Bu neyi hatırlattı size?

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

1700 diyorlardı en son bi ara 1750 diyorlardı vs

M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bozocan ()

Emeğinize sağlık okudum grafikten anlamam lakin temelde anlattıklarıza katılıyorum

0BeğenmedimŞikayet

Dzn_ ()

Hocam bu Aralık sonu ekranda tabelada ki görüşünüz nedir benim için önemli olan o bütün planlarım onun üzerine tşk

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Maliyet kaç dolar mış ?

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Zaten bence maliyeti Altın a gelmesini özelikle isterler

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Fed faiz arttırdıkça maliyet felan dinlemez onsler xD ytd

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Ben de bunu ons sayfasında da çok belirttim buna benzer yorumlar yaptım uyarmak bile suç oldu neymiş efendim maliyetin Altın a inemezmiş de falan filan. Eline sağlık knk tekniğin temiz net. ytd

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

1 tane 2011 incelemesi yaptım. 2011'de böyle düşerken kanalın Altın a geçmiş daha sert düşmüş ve sonra toparlayıp 1-2 yıl içinde kanalın en dip hizasından yatay seyretmiş. Yaklaşık 2019 senesine kadar yükselememiş ve 2019 dan sonra o sert yükseliş başlamış. Şimdi o düşüş gibi oluyor ise daha düşmesi gerekiyor ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Güzel çalışma @Nayloncuu

0BeğenmedimŞikayet

krmeylmz34 ()

çok güzel anlatmıssın ağzına sağlık tşk.

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Bu biraz karışık bir durum. Mesela önümüzde 1-2 kasımda Fed toplantısı olacak. Öyle onsleri etkileyen verilerde günlük grafiğin dibine kadar düştüğü oluyor. Normal şartlarda o kadar sert düşmez. Genelde 4 saatliğin dibine kadar düşer ve durur. Zaman olayı ise şöyle 1 saatlik 2 saatlik 3 ve 4 saatlik grafikler vardır. Bunlar kısa al sat yapanların takip edeceği grafiklerdir. 4 saatlik grafik en ideal grafiktir bana göre çünkü kısa alım satımda hata riskini azaltır. Günlük grafikte ise dibinde alan biri kolay kolay terste kalmaz. 4 saatlikte de kalmazsın ama tepe yapmadan düşer ise terste kalmanı sağlar :) . Yani bir kişi risksiz yatırım yapmak istiyorsa günlük grafikteki rsi seviyesinin diplerdeyken alıma başlaması gerekiyor. Yukarı çıkarken mesela haftalık ve aylık grafikte eğer onsler yukarı gidiyor ise günlük grafiğe göre tepe yapınca satan biri yarıya indiğinde tekrar almaya başlamalı çünkü yukarı çıkarken genelde yarı yerden tekrar tepe yaparak gider. Bu yüzden en dibi bekleyen arkasından bakabilir. Fakat şu anda haftalık ve aylık grafikte aşağı düşüyor. ytd

Zaman aralıklarını şöyle söyleyim 4 saatlik grafikler genelde 1 gün içinde oluşadabilir 1 yada 2 haftada yatay gitmesine görede oluşabilir.
Günlük grafik bazen fed gibi kararlar olduğunda 2-3 içinde oluşadabilir, 1 ay süren bir süredede oluşabilir.
Haftalık grafik genelde uzun vade grafiğidir oluşması en az 1 ay ve 6 aya kadar süren grafiklerdir.
Aylık grafik ise bazen fed gibi kararlarda 1 ay içinde oluşabiliyor fakat genelde çok uzun sürer. yaklaşık 4-5 ay ve üzeri bir sürede oluşur.

krmeylmz34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

krmeylmz34 ()

@By_tarafsız_adam günlük grafik dediğimiz kaç günün ortalaması gibi oluyor sıralı anlatırmısın
dört saatlik, günlük, haftalık, aylık,
Burda günlük grafikte hedef 1525 göstermişsin o bir iki hafta içinde gelebilir demek mi oluyor?

0BeğenmedimŞikayet

Hkaranfil ()

Dustu grafik elinize saglik

0BeğenmedimŞikayet

Dzn_ ()

Her nekadar anlamasamda emek vermişsiniz elinize sağlık saygılar

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

yorum yaparak attım düşmedi. bende normal attım artık

Dzn_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Dzn_ ()

Düştü hocam düştü

0BeğenmedimŞikayet

Tardu53 ()

Evet Gayet güzel olmuş Sağolun

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Grafik sanırım düştü?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum