Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (123)
0BeğenmedimŞikayet
Mavimor ()Aksen i pek tutmadınız mı?
Eragon_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Hee zararina trader:))
Esadcan1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Düzeltme gelebilir kardeşim, sabırlı olmak lazım
Hakedis2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Beni bukemeyecekler vallaha acaip bilendim usta sorma.. ulen aksen yap showunu haftaya ne olur yani:)
0BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Mesleği trader :)
architect için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
architect ()Aynı durum bende de var. Duruyorum duruyorum olmayacak bir kağıdı hadi biraz kar alayım endeks gidiyor diye çıkıyorum. Ertesi gün tühhh :)))
Mavimor için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()O derece mi diyosun yani :))
0BeğenmedimŞikayet
architect ()Hocam sizin nick e ve nervür parapet muhabbetine bakınca meslek nedir diye sorsam :))
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Ekleme yapmak ne kadar mantikli bilmiyorum belki de sen haklsiindir:)
0BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Tamam , kizmana gerek yok
Junchan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Abla sen misin? :)
Junchan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Junchan ()Sen dur yerinde..
Esadcan1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mavimor ()Aslında haklısın... Az geldi sanırım bu sabah ekleme yaptım... Ondandır ..
0BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Bana da acayip fisildiyor gel diye :)
HaftayA geçmeyi düşünüyorum
deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()12lik mi:) parapet mi atiyon hayirdir 12lik ne usta yav; ) ben anlamam 22 lik anca kurtarir:))
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Biraz daha vakti var gibi geliyor
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Olsun abla uzulme kagit mi yok bulursun bir tane daha... yahu senin sayas ortalaman nasil 18.40 onu 16.56ustu ywzdik sen de aldin 17.11de berabee kiral. dedik ortalama nasil iraya gitti:(
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Gümüşte geri almam gereken paralarım var. Böyle de düşünce albeni diyor siz ne düşünürdünüz.
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()12 lik nervürlü var.
Yıkılır mı :)))
1BeğenmedimŞikayet
Mavimor ()Ben kaygıdan yanlış işler yapıyorum... Dün enflasyon verisinden dolayı endeks düşerse diye elimdeki thyo ve pegasusları çıkardım.. Endeks düşerken başı çekiyorlar diye... Bugün durum ortada.. :)))
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Hayirlisiyla bitirir insallah abla...
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Yok yok hirpaladialr yalan yok sevmem ben saklamayi; ) iyidir ne olsun iki gundur fena degil diyelim sen naaptin?
0BeğenmedimŞikayet
Mavimor ()Ama bence hırpalamaması da lazımdı... Ne haberrr:))
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Hih.. :)ne sandin sen beni.. beni bistteki balinalar deviremedi sadece hirpaladi o kadar:))
0BeğenmedimŞikayet
Mavimor ()Ohooo hayata dönmüşsünüz maşallahh.. :)))
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Tşk. Diğeri de öğrenci hayırlısıyla.
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Allah uzun omur versin hep birlikte abla.. doktor hanima saygilar..
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Ama bunu gerçekten görmedim. Dün misafirim vardı buralarda olmadım sohbetide olmadı sanırım sonrasında.
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Biraz rahatsızlandığımda gidince doktora bana güvenmiyorsunuz arayıp sormuyorsunuz der kızar bize. Dr kendisi. Aile içi olmuyor demek ki sende kardeş)))
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Sen boyle devam et abla... pekala...