Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (123)
0BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Evet haftaya gümüş birazda Altın almayı düşünüyorum. Çünkü aşırı ucuzladilar. Hem bisttinde ne yapacağı belli değil bu aralar
Junchan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Junchan ()Canları sıkılmış ama ne anlamdim
Eagle13 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Bende onu pek beceremiyirum . genelde ful alıp satıyorum. Ama aslında olması gereken çok primlenen kağıttan kar almak istersen yarısını çıkmak
0BeğenmedimŞikayet
Junchan ()Gumus mü alacaksin
Esadcan1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Evet gördüm. Sistemsel bir hata olabilir. Kafana takma boşver :)
0BeğenmedimŞikayet
Eagle13 ()Hayirli geceler @Halilibo06
Hakedis2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Junchan ()Bende yorumlar sıfır sence nedendir
0BeğenmedimŞikayet
Eagle13 ()Biliyorum. Sen belki hatirlamiyorsun ayni zamanlarda aldik hemen hemen. O zamanda konusmustuk. Bim ve eregli ikisi birden kurmuziydi yaz basi. Ikisini satip ekrani kapattim. :))
Belki gene alirim. Su kar realize olayini pek yapamadim henuz.
0BeğenmedimŞikayet
Eagle13 ()Evet ablam 85 fln aldim galiba dustu dustu bekkedik 88 de ciktim.
Birsey vurmadim be ablacim. Allah bereket versin diyelum. Aldim attim kenara. Bende hergun hergun biseyler alip satip kazanmadim. Ciktida dustude. Kismette ne varsa o.
1BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Sana da abi...
Cumleten hayirli geceler..
Hadi bakalim RASTGELE...
Halilibo06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Son yolcuları topluyor dedem , bak sonradan arkadan baka kalirsin , ytd
:)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Bartın üzdü. Neşe kalmadı kalın sağlıcakla
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Eyvallah kardeşim hayırlı geceler
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()O kadar tavani ben de alsam yorulurdum abi:) saka bir yana dinlen abi sen.. ben de cikicam yoruldum valla...
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Bilmiyorum sanki yorgun gibiyim kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Uzun vadeci ler için şuan bistin en sağlam ve en ucuz kağıdı bence . sadece temettusu 4-5 yılda kendini amorti ediyor.
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Bimi 85lerde ciktin abla ya da 88 hatirliyorum ben seni:))olsun napalim yani thyden sasadan vurmadin mi:)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Abi keyfin yok noldu?
0BeğenmedimŞikayet
Eagle13 ()Bende ciktim iste :)) Ama bak bimde 3 hane oldu
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Yohhh yohhh
1BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Hayırlısı bakalım
0BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Dedem gümüş seni çağırıyor ne diyosun haftaya dalalimmi
0BeğenmedimŞikayet
Eagle13 ()@Esadcan1 benden sabirliymis onda. O temettu emeklisi olacak. Ben olamiycam :) belki tekrar alurim.
Buarada bereketli olsun
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Aynen oyle hocam moral bozmak yok..
architect için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Hoc dun yazdim orta seritten sekebilir diye sekmis tabi sans yani tamamen biz soyledil diye degil.. ; ) gragikte siyah pivot var onu da gecerrse super olur .. yani tavam yapmissa heralde bir seyler oluyodur yani izlemek lazim kesin dondu kimse diyemez donmedi de diyemez hocam.. bu nasip siz de biliyosunuz... ytd..
htc54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Alamadim koptu gitti yani soyledigim hissler ondan asagi kalir yani yok bence neyse insallah sollariz bir gun:)abla sinirimi bozuyosa hemen cikarim ben seni bilmem de:)
0BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Oda bir şey mi 4 ay zararına aksa tasidim sattim sonraki iki gün %15
architect için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Temettü olsa nolacak kazandırmadıktan sonra
0BeğenmedimŞikayet
Eagle13 ()Temettususu var fln. Dusmeye basladiginda almistim. Dususun basiymis meger. 28.66 maliyete gelince sattim. Bende sevmedim
0BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Yakında hepsini eregliye parite edeceğim :)
Düştükçe ekliyorum