Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (33)
0BeğenmedimŞikayet
dollars ()dagi %5 kaçtım hocam:)
Hasrüs için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dollars ()sayende hocam:))) ama sen benden önce satıp kaçıon ben geç kalıyorum bazen :) arada uyandırman lazım:D
1BeğenmedimŞikayet
Hasrüs ()Waoww desene yarin dondan para kazanacksiniz:)
dollars için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Boş yok haydın
0BeğenmedimŞikayet
dollars ()ben dagidon tavan bozunca aldım %8 den yarına :)
0BeğenmedimŞikayet
dollars ()takipteyim hocam:))
0BeğenmedimŞikayet
Hasrüs ()Yarin guzel kagitlar var kafamda belirledim ama rötuşları yapacagim atarim bos gecmiyoruz
0BeğenmedimŞikayet
dollars ()bereketli olsun hocam yarın napıyoruz:))
1BeğenmedimŞikayet
Hasrüs ()Evet bugun 20k yapmisim al satlarda cok sukur bereketli. bir gundu insallah boyle. olur hep
0BeğenmedimŞikayet
dollars ()hocam bugunde çorba parasını çıkardık alsatlarla :)) çok teşekkür ediyorum takipteyim
0BeğenmedimŞikayet
Hasrüs ()Tavhl 70.30 destek yaparsa gidecek
Kupa_Beyi42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mavimor ()Tamam hocam teşekkürler...
0BeğenmedimŞikayet
Kupa_Beyi42 ()yok hocam tuprs ona benzettim de : ) gunluk al sati @Hasrüs ustadim veriyo benim kendimce yaptigim gunlukler riskli biraz o yuzden onu hic paylasmamaya calisiyorum aman yanlis anlasilmasin
Mavimor için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mavimor ()Logo ve qua yarın günlük al- sat mı hocam?
0BeğenmedimŞikayet
Kupa_Beyi42 ()alemsin ya eglence deme valla topa tutarlar bak seni burda : )) tamam ustadim tuprs kacirdin dimi : )) al sana yeni logo yeni qua daha napim arkadasim kagitlarin darda degilse sorun yok takiliyoryum ; ) bereketli ola ustadim
denizmelek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
denizmelek ()Alarm kurmustm valla ustad. Takip edemiyorm bu ara.. az alicam merak etme hatta kapanis beklerim cunku param kalmadi hepsi hissede eglence olsun. diye bi miktar al. sat yapiyorum :)))
0BeğenmedimŞikayet
Kupa_Beyi42 ()valla tebrikler ben bile birakmistim takibini : ) hafta sonu gozume ilisti ama emin olamadim kapanista uygun olur gibi kapanistan once 72.85 asarsada olur fakat 72.05 uzeri kapanis sart asagida 71.10 oldugunu unutmyarak bi parca parca ama tamam mi denenebilir parca! : ) aldim takibe bakariz hos geldin bu arada ustadim
denizmelek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
denizmelek ()Selam Ustad kartin 72.55 gordu aliyor muyuz kapanis mi bekliyoruz )
0BeğenmedimŞikayet
Beyefendi42 ()Kısada sanki yükselen kanal 38.08 üzerine atıp gidecek gibi bir havası var o yüzden sordum üstadım :)
Pekala teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Mavimor ()Hadi yaaa.. ! Teşk. ler hocam...
1BeğenmedimŞikayet
Kupa_Beyi42 ()bu sorunun gelecegini biliyordum cunku bende niyet etmistim ama canak hedefine gelmek uzere olunca ellemedim 146.6 hedefe gelmis hocam bundan sonrasi asagi beklerim.
Mavimor için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fathhshn ()Tamamdr üstadım cok saol
0BeğenmedimŞikayet
Kupa_Beyi42 ()insaallah tavan olursa uzulmek yok : ) endeks 3300 zorlaniyo yarin 3330 dikkat et hocam burdan geri donebiliriz guzel basladik haftaya ama dikkat ediniz
Fathhshn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mavimor ()Arase için ne düşünürsünüz hocam?
2BeğenmedimŞikayet
Kupa_Beyi42 ()topram onu da kotu kacirdim bana gore suan yukarda yukselen kanalin ust bandina yakin ya alt bantta ya da duzelmede alirim alip tutucam dersen o baska tabi guzel kagit
Beyefendi42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fathhshn ()Fiyat alarmını kurduk bakalım hayırlısı :)
1BeğenmedimŞikayet
Kupa_Beyi42 ()bereketini gor hocam tuprs daha yeni basliyor ; ) bu fragmani diyelim buyuk ihtimal geri gelmeyecek gibi gelirse 304de karsilarim onu
0BeğenmedimŞikayet
Beyefendi42 ()Üstadım merhaba kolay gelsin
Aksen'e ne dersin
0BeğenmedimŞikayet
Fathhshn ()Üstadım dediğinden beri sıkı takip ettm 288 ort ile bi kaç kez kar aldım bugunde 312 ile yarı yarıya cıktm şükğr iyi oldu kalanını tutup alttan eklemeye devm o zman görsel de paylasırsan cok memnun olurum tabi Allah razı olsn
0BeğenmedimŞikayet
Kupa_Beyi42 ()olmasa daha iyi olur yada olacaksa az geri gelse de kari geri icine koysak sonra olsa keske 313.5 kar aldim olsada olmasa da farketmez varsa satma hocam 290 ort ile sadece kar aldim bilmem anlatabildimmi bak birazdan gorsel atayim kanal alt bandindan donen tuprs kanal ort bandi neresi ki oralarda duk olacak asil ondan sonra izle bugun muhtesem bi gun gecirdim cok sukur haftaligim uzun vadeler yemyesil : )) satma tuprs istedigin zaman kar al asagi destekten ekle 304 bekliyorum gelirse eklerim gecen haftadan beri soyluyorum tuprs diye ;)