Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (44)
0BeğenmedimŞikayet
es_bombastic_es ()Hiç sorma neredeyse 1 dolar oldu 1 ons da 1 dolar yıpratıcı hemde çok fazla gram artışı kaçtı sağlık olsun cebe inmeden senin değildir
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Bende satmada elim gitmiyor almada iyiyim al gitsin ne olcak zaten diplerde onslar nere düşecek çöpmu bunlar
es_bombastic_es için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Sabah 18 indiğimizde yazdım, dibin de tepeninde sonu yok diye:)
0BeğenmedimŞikayet
es_bombastic_es ()Dedim ya almada da satmada da kötüyüm çok gecikiyorum
Ayrıca 17.80 ile 17.97 arasında fark yok ama o beni şaşırtan hamle olmasa bence 17.80 den buralara gelmezdi şu an oralarda olurdu demek istedim
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()17.98 ile arasında ne fark vardı kardeşim kademe aldıramadım sana günlerdir
0BeğenmedimŞikayet
es_bombastic_es ()Maalesef hayır ikili dip yapıp yukarı gideceğini ön gördüm ama tepkiler az çok fazla gitmez riske girmeyeyim dedim 17.94 ün aşağı kırılmasını bekliyordum bence ing iletere beklenmedik hamleyi yapmasa şu an 17.70 80 leri konuşuyor olabilirdik
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
baloğlu2929 ()İngiltere tarafından yapılan müdahale ile ons gümüş kutlu yürüyüşü başlayacak
0BeğenmedimŞikayet
es_bombastic_es ()Öyle oldu
Genelde nu sonrası beklenir bu tür durumlar ama o pu yu gördüm biranda kararsız kalıp beklemeye geçtim sonra malum patlama hep aynı durumu yaşıyorum gir işte
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Sen gümüş almadın mı sabah
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Dün dedim sana bir haberle değişir herşey diye:) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Elinize sağlık Mehmet bey
Pek saglikli grafik okuyamıyorum ancak fikir ediliyorum. Böyle zor zamanlarda pek olmuyor
0BeğenmedimŞikayet
es_bombastic_es ()Hocam aslında bildim ama tam emin olamadım biraz daha düşüş gelebilir gibi hissettim değilse yazdım ikili dip yapıp yukarı atabilir dedim sonra pu yu gördüm ardından ing iltere haberi patladı birseyleri gördüm ama hamlede çok kötüyüm
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Yani Mehmet gardaşım ne yapıyoruz bekliyor muyuz düşmesini. Yoksa İngiltere nin başlattığı hareket yayılarak devam mı edecek
0BeğenmedimŞikayet
es_bombastic_es ()Yükseliş başladı diyebiliyor muyuz hocam
Yükseliş başladı diyorsan ne tür bir düzeltme olabilir