Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (44)
0BeğenmedimŞikayet
Samsunlu55_61 ()Martta kadar bu döngüler çok olacak gibi ytd
BuNickTamYirmiDörtHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Biliyorum samimiyetinize binaen öyle dedim =)
Samsunlu55_61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()18 lerde eskıden çok durmadı 18 lerden kademe alım yapıp beklemek gerek dıyordum cok gecmedı 19.80 ler geldı sımdı tekrar 18 lerde ve alıma korkutur halde mıllet almaya korkuyor
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Samsunlu55_61 ()Bu mecaz doğa gerçeğine benzetildi sadece başka bir amacı yoktur
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Çok kişi bekliyorsa ya gelmez geliyorsa da alım fırsatı değildir diyor üstadın biri bakalim
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Ansızın gelir aldırır da sonra düşerse kötü
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Çok bekleyeni varsa gelmez bu zalim nasip
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Desteğe geldiğinde bakalım kademe yaparsak üzülmeyiz çıkış izlemek düşüşten beter
es_bombastic_es için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Benzetme hoş olmasada olsun aç değiliz hamdolsun. Ama enflasyonda ekmek peşindeyiz
0BeğenmedimŞikayet
es_bombastic_es ()Alış rakamın nedir?
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Sürekli düşecek mi yani 17 ler geliyor 16 bekliyorsun sürekli düşüş olmazki kademelerini tutsan yetecek
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Samsunlu55_61 ()Bı iş aç kurtların davranışı gibi halka haline gelip ilk düşeni yemek gibi
0BeğenmedimŞikayet
Samsunlu55_61 ()Kesinlikle YTD
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Beraber olsun =) acaba Bi tur daha gider mi denemesi nasip
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Almayı az çok becersek de satmakta acele edıyorum yenı destek kırmasını bekleyecegım alım ıcın rasyo 89 yıne olur o zaman alırım 18.40 da gelır o sıra vakalım hayırlısı ama her alım terse dusurebılır yarın ay sonu satışları da gelırse belkı o düşüşten yararlanırız
0BeğenmedimŞikayet
Samsunlu55_61 ()Bekliyorum dolar da 18 ciler elbet bitecek Afiyet olsun
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Ah yılmaz hocam 1 dolar çıkışı es geçtin yine fırsat ayağına geliyor kaçdır tepiyorsun ne olcak böyle
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Bence cikacak alıcıların bekliyor deyim de çatismamiz başlasın =) bu arada ağırlık dolar dayim
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Satmayı becerebılen sepeti doldurur ben erken çıkıyorum bıraz bekleyecegım aldığımda bakalım yenı dipler gelır mı gorecez
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Teşekkür ederim çıksada düşsede peşindeyim hiç renk vermiyor onslar düşecekde naz yapıyor sanki
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Kar gördün bereketli olsun inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()1 dolar çıkmış bir günde satılmazmıydı ordan parça 60.80 de :)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Aha satmış yine yanildim
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Dün satmadığı için kızgın sanirim cevap vermiyor
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Dün parçalar çıktım alıcam tabiki. Ay kapanışı olması kafamı kurcalıyor sadece
0BeğenmedimŞikayet
es_bombastic_es ()Alım düşünüyor musun?
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Öyle bak satamıyorum bende şuan sanki sabah düşen bu değildi gibi
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Sağlık olsun bende 78 i izlemek için 60-70 arası bir yerden verdim bereket versin, ama 78 i yakalayamadım sinyaldi kendisi, işlerim vardı Ekranda değildim...
0BeğenmedimŞikayet
es_bombastic_es ()Yapacak yok olmamışı fazla konuşmayı sevmem her hata ders olursa fayda verir
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Şuan tam 1 dolar günlük dip tepe arası