Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (82)
0BeğenmedimŞikayet
Q5PTTN ()hocam açığa satış nedir rica etsem açıklarmısınız öğrenmeye çalışıyorum
BuNickTamYirmiDörtHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fizikci144 ()ben de biliyorum öyle olmadığını ona rağmen ilginç bi şekilde tl bazında 12 civarından dönüyor.
Oldu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()20 Aralıkta
Ankara0668 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Venüsmmg ()Tebrik ederim arkadaşım daha güzel anlatılamazdı.
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
misafir37 ()güzel anlatmışsınız bende böyle düşünüyorum
4BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Buradaki amaç daha önce 13 üstüne çıktığı için oradan alan insanları bezdiriyorlar ve paralarını sömürüyorlar. Ayrıca bu seviyenin Altın da kaldığı sürece o seviyeden alan insanların paralarını bankada değerlendiriyor tüm ülkeler. O alanlar satamıyor, o parayıda bankalar kullanıyor. Ne kadar uzun sürerse alan kişi ya zararına satıyor yada parasını kurtarınca çıkıyor. Böylece onunda kâr etmesini engelliyorlar. Sabredemeyen herkes kaybediyor yada zamanında satamayan ytd
fizikci144 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Oldu ()Dünya gramlamı işliyor
0BeğenmedimŞikayet
fizikci144 ()tuhaf bi şekilde dolar 14 tl olsa da 18 tl olsa da bi şekilde 12 den dönüyor dünya piyasası 12 yi takip ediyor sanki
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Fed daha faiz arttıracağı için o aşağı iner bence :) ytd belki dolar bazlı çıkarsa olabilir tepeler. Şimdi onsler bir yerden sonra yukarı çıkmaya başlacak. Alttan yakalayabilirsem uzun vade satmayı düşünmüyorum ytd
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Nerelerdesin merhaba onslar ne olur da diyemiyorum durum ortada
0BeğenmedimŞikayet
Avanos_50 ()Uzun vade diyordun , niye sıkıntı yapıyorsun, mecbur çıkacak
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()10 yıl sonra 5 katına çıkar öyle olması çok zor bir ihtimal.
0BeğenmedimŞikayet
fizikci144 ()düşünsenize aradan 10 yıl geçmiş biz hala 13tl gelir mi faLan diye bekliyoruz.
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Tirsmaya başladım dost tenekede (:
1BeğenmedimŞikayet
AsyAda ()Geçen hafta 11.65 den emirler çalışmış 3/1 ini satmışti biraz Altın aldım vallahi böyle giderse de gümüşlerin gözünün yaşına bakmam zararda değilim ama az karla çıkarım (sonrada ucarsa seni suçlarım) :) nolcakki herkese bı suçlu lazım
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Gümüş ciğer yemiş
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Sevgili gümüş bükücü dostlar.
Gümüş TL dd oluşan bu formasyon tehlikeli bir formasyondur. Bir an önce tepeyi kırmazsa burada sorun var demek olabilr. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Güçlü olmasına bağlı diye düzelteyim. Klavye çok hata veriyor yazarken.