Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0484 11:31:43
EUR 36.2596 11:31:43
USD 34.5614 11:31:43
ALTIN ONS $2697.3050 11:31:43

Konu: Gümüş TL Düşen Tepeler

Gümüş TL şu düşen trendi kıramadıktan sonra tekrar geri sarabilir. Sürekli olarak düşen tepeler yapması olumlu bir durum değildir teknik olarak, şimdilik yine orada takıldık. Devamı ons ile dolar TL nin günkü olmasına bağlı ya da zayıflamasına.ytd

Yorumlar (82)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Kolay gelsin abla iyi günler teşekkür ederim

AsyAda için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

AsyAda ()

Beklemeye alıştık nasip neyse o olsun güzel yorumlarını sen esirgeme ben kaçar çocukları okuldan toplamaya gidiyorum telaş basladi

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Kesinlik yok takip var elinde olmayan için fırsat olur olan için biraz süreç uzar öyle bir durumda :)

0BeğenmedimŞikayet

gumusunfendii ()

yilanin. basini. kucukken. ezmek diye
bi abd atasozu var

Avanos_50 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

AsyAda ()

Ben biraz aldım ama nakit var elimde ama oraya kadar da düşerse nanay :)

0BeğenmedimŞikayet

etacarter ()

O zaman mahvoluruz kisada dost ytd

0BeğenmedimŞikayet

Avanos_50 ()

Enflasyon çok yüksek gelmedi gerek görmezler diye düşünüyorum 100 bazi

etacarter için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Vagabondboy ()

100 derse duman olur

0BeğenmedimŞikayet

etacarter ()

Nasip dost ya 100 derse?

0BeğenmedimŞikayet

Avanos_50 ()

Piyasa konuşmayı yemiyor artık, abd 100 ve üzeri faiz arttırirsa belki olabilir, altin i çok dusuremezler dolar dan dolayı,

I$$IZ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Estağfurullah sevgili Asya :) tabiki ben de bilinsin istiyorum o açıdan yoksa takılıyoruz illa olur demek zor. Olması için de ya dolar TL ya onslar veya 2 taraflı salması en kötü ihtimal olur tabi. O da artık ağaların keyfine kalmış. O durumda 850 tl den önce Gram altın da almam şahsen. ytd

0BeğenmedimŞikayet

complete ()

Faizleri fazla artıramazlar işsizlik verileri kötü geldi..75 baz zaten fiyatlandı adam doğru söylüyor..

I$$IZ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

AsyAda ()

Araştırmaya gerek yok boss kardeşim estağfurullah ben takılıyorum sana eline emeğine sağlık herkesin aklı varsa başında kolay gelsin takipteyim

0BeğenmedimŞikayet

fizikci144 ()

peki insanlar 1 sene önce 30 dolar olan bi ürünü bugün 18-19 dolardan neden satarlar bu banka makasları ve vergi ile buna nasıl cesaret ediyorlar ben elimdeki gümüşü satsam para kazanmak için 30kuruş düşmesi gerekiyor nasıl oluyor anlamadım anlayamayacağım da...

Oldu için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Avanos_50 ()

Fed 75baz derse uçar metaller

0BeğenmedimŞikayet

etacarter ()

Resesyona bağlı dost ben bayram tatilinde yüklendim nasip

0BeğenmedimŞikayet

fizikci144 ()

açığa satış kadar saçma bi sistem olamaz adam sahip olmadığı malı satarak para kazanıyor, hem de defalarca her yükselişte vur kafasına. işin özü ben artık bu gümüşün yükselmesini istiyorum lütfen açığa satmayın :)

BuNickTamYirmiDörtHarfli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Oldu ()

Kimse satmazsa düşmez

fizikci144 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Avanos_50 ()

Ben alımları yapayım beraber yükseliriz. altinin gumjsjn buralarda durma ihtiyaç sifir ,1 ay içinde zirvelre çıkacak metaller . ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Fed fazla sert olursa uzun vade hoş olmayabilir. Arada fırsat verse de. ytd ancak sert olmaz ise daha yumuşak iner eğer inecekse ama çıkabilir de. Duruma bağlı işte bilirsin. ytd

By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Oldu ()

Kimse satmaya dönmez

0BeğenmedimŞikayet

etacarter ()

Rasyo kurtarıyor bizi şu an

0BeğenmedimŞikayet

etacarter ()

Ne bilim Avanoscum bı an ürperti geldi ama tabiki duruyor tenekelerim

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Neden olmasın :) dolar TL kur yüksek olmasa şu an fiyat kaç olurdu acaba 3-4 max 5 TL civarı sanırım. ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Dost araştır düşen üçgen formasyonu ve düşen tepeler. Ben teknikte gördüğümü ifade etmek istedim tabiki gerisi nasip. Kesinlik olmaz hiç bir zsmsm. ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Ben gördüğümü uyarayım da her formasyon her zaman çalışacak diye bir şey yok tabiki ancak teknikte Düşen üçgen formasyonu Düşen tepeler hoş sonuçları olmayan bir oluşumdur.
Araştırabilirsiniz ondan sonra beni suçlamayın :))
Altın da farklı diyemem gerçi ondaki ayrı bir sorun ancak benzer. Dikkat etmekte fayda vardır. ytd

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum