Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (261)
2BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Senin çanak kulp tamam:)
Hayırlı sabahlar
cihannüma için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()@Periyot @Ravza_
Acemi grafiği tamamlanmak üzere:)
3BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()1BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Tamam üstadım bundan sonra hocam derim. Ben çekirgeyim.
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Üstad demeseniz iyiydi,
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Ne güzel rakam öyle inşallah diyelim.
2BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()19.50 gibi üstadım.
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Nereye denk geliyor çanak boyu?
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Teşekkürederim hocam, birde çanak boyu atsa yukarı, bekliyorum ama yarına inş. Ben böyle acemi çizimi, acemi çizimi diye diye bol bol grafik atarım artık:))
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bu arada tebrikler senin verdiğin hedefte geldi:))
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Hocam sabaha fincanın kulpu tamamlanır herhalde :)
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Teşekkürederim sağolun, bayrak, çanak, destek direnç, veri takibi bunlar yeter inşallah, zaten ayrıntıya girmeyi bende sevmiyorum, yapamamda zaten:)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()zaten 18,49 da direnç var ben o yüzden öyle yazdım, çanağın derinliğine bakmadım, hepimiz öğrenmeye devam ediyoruz, yanlış anlama öyle demek istemedim, sana bir şey itiraf edyim acemiyken öngörme yüzdem şimdikinden daha fazlaydı! bu işleryavaş yavaş olur, ne kadar bilgi o kadar veri o kadar kafa karışıklığı, becerebilirsen sadelik iyidir! çalışmalrında başarılar dilerim hayırlı günler...
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Teşekkürederim, sabır evet.
Pyw için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Pyw ()Allah sabrını verir merak etme, bugünlerde geçer, panik, anı işlem yapma, sabret, güzel günlere az kaldı, YTD
1BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()çanağın derinliğini yukarı koyunca 19.40 çıktı o yüzden hocam, acemilik işte. ecb rekor faiz artışına hazırlanıyormuş zaten euro news haberi, rekorsa eğer oraya kadar attırır inşallah, zira çok tersteyim, temtersteyim hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()ben 18,49 gibi gördüm sanki:)ytd
1BeğenmedimŞikayet
cihannüma ():)) gerçekleşirsede 19.40 direnç olur o zaman.
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()inşallah diyelim o zaman:))
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()19.40 direnç olur yukarı atarsa:))
2BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()@Periyot acemi çizimi hocam, oluşumu yarınki ecb ye kadar tamamlanırsa yukarı atar:))