Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (57)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Aşağısını gördük alt yorum.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorum geçerli
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fikodesenizyeter ()Engelli değilsiniz hocam ama neden öyle oluyorki
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Gümüşten zarar eden hatayı sadece kendinde arasın kılavuzlarıyla devam etsin beni de tabi ki de engellesin alt yorum sayfaya düşese
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()İhtimaller
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@aykul @Abik bastım 61,89 döndüm baktım 61,776 dan gümüşten dolar a az miktarda.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()61,89 gümüşten dolar a yükseldikçe azar azar düştükçede azar azar
@aykul @Abik Yanılabilirim ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@Abik @aykul
Anlık Pivot 19,216
Eylül ayı içinde böyle görünüyor daha önce çok yanıldım gene yanıla bilrim. Kanalın içine girerse tekrar bakarız. Görüşmek üzere 150 150 200 parçalar birleşir
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bu gün geriye doğru yaptığım uyarıları size hatırlatacağım tabi sayfada çıkarsa.
Birileri kimse bunları görmesin herkes zarar etsin diye ben yazınca arka rkaya bir şeyler yazıp sayfadan kaybolmasını sağlıyor.
Eğer sorunuz olusa konu başlığı Altın da soracağınız sorulara cevap verebilirim.
Alt yorum
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()0BeğenmedimŞikayet
Abik ()Ustam yine üçü bir arada(dxy,
rasyo, 10 yıllıklar) , vay gümüşün haline
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Dxy nin yükselmesi şu ara dolar ın kıtlaşması ve sepetteki diğer para birimlerinin daha az kullanılmasına işaret ediyor.
Zorlu Hatay deplasmanından puanla dönebilirse.
Altın gümüş dxy yükseldi diye her zaman düşmez dolar çakılmaya doğru gidiyor sistem çöküyor artık 6 para birimi doların değerini ifade etmeye yetmeyecek ve bence Altın gümüş tarihte görülmemiş sıçrama yaparken dolar da tedavülden kalkacak.
Ne zaman ? Bilmiyorum.
Daha önce çok yanıldım gene yanılabilirim ama az kazansam da hiç kaybetmedim ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()2022 yerine 2023 yazmışım
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()2023 ? Eylül ve Ekim aylarında işsizlik oranının azalacağını 2024 yılının ilk çeğreğinden itibaren de çok iyi yerlere gelebileceğimizi düşünüyorum.
Enflasyonla birlikte durgunluk ve işsizlik olacağını düşünmüyorum.
Bu yorumda burada kalsın belki ileride hatırlatırım. Ytd.
Umut_25 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Umut_25 ()Yeni üye olduğum icin pay yapma şansım yok. sıkmayın canınızı Elinizden geleni yapıyorsunuz.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Teşekkür ederim biraz evvel @Fikodesenizyeter in sorusuna cevap verdim açıklama yapmama izin yok. Yazdığım cevabın fotoğrafını size gönderdim neden engellendiğini de bilmiyorum.
Arkadaşlara ulaştırabilirseniz sevinirim.
Umut_25 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Umut_25 ()Emeğinize sağlık Reşat bey...
1BeğenmedimŞikayet
Hakantb ()Teşekkür ederim @REŞAT12
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yoruma dl bekliyorum alt yorumun bir adet dl alması halinde söz veriyorum inşaallah paylaşımı bırakıp sayfayı sadece sessizce takip edeceğim. Şimdilik hoşçakalın gece 1 den sonra görüşmek veya görüşmemek üzere.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Çok az takipçim ve anlayanım var ama vazgeçmeyeceğim beni engelleyip arkamdan atıp tutuyorlar aldırış etmiyorum. Kendileri iptal etsin ben bırakmayacağım inşaallah. Almamız gereken en önemli tedbir hep gözden kaçıyor. Sağ olun.
GÜMÜŞCEVİZ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
GÜMÜŞCEVİZ ()Hayırlı sabahlar hocam.
Sizin niyetiniz hayır akibetinizde hayır olacak insaellah.
Puanların, rakamların bir önemi yok
Bunlar sadece sizi niyetinizden vazgeçirmek için kullanılıyor.
Bosverin doğru bildiğinizi Allah için yapmaya devam edin. Cok fazla emek veriyorsunuz bu ekonomik baskılarla nasıl mücadele edileceğini anlatmaya calisiyorsunu. Tabiki nasibi olan anlayacak nasibi olmayan taslayacak.
5BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Benim kayıt tarihim 27 kasım 2020 başlangıçtan itibaren paylaşımlarıma bakın benimle birlikte hareket etmeye devam edip zarar uğrayan bir tek kişi bile varsa bu yoruma dl versin 1 adet dl görürsem hemen şimdi çıkış yapıp bir daha da paylaşım yapmayacağım inşaallah şu anda üye puanı sıfır sayfa beni sıfırlayarak teşekkür etti. Aynası iş kişinin lafa bakılmaz ama inşaallah kendim ayrılmayacağım iptal etsinler.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Takip ediyorum ama bence o da hatalar yapıyor.
Altın ralli yapacak diyorsa dikkatli olmakta fayda var bizim bunu altın çok kısa vadedede düşecekmiş gibi algılamamız ve birazını elden çıkarmamız ve alttan toplamamız gerektiğini algıladım.
Tabi ki ralli yapar tarihte yapmadığı ne zaman görülmüş. Ama bence erken.
Biz şu anda altını n onsunu - 20 dolar a mal etmeye çalışalım derim.
Bu arada ben de şimdilik altın yok. Aslında altıbnla ilgili konuşmam da doğru olmaz çünkü sayfamda altınla ilgili işlem yok aynası iş kişinin lafa bakılmaz.
Şimdi biz almamız gereken en önemli tedbiri almaya bakalım.
Daha önce çok yanıldım gene yanılabilirim A2r. a5f 176 Ytd.
BEDRI_49 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BEDRI_49 ()youyube ta hamza nın videosunu izledim abd deki dow /gold rasyosundan bahsetti onu inceledim güzel bir kaynak yakalamış gümüş ralli zirvelerini otutturdum ilginç sonuçlar görünüyor bence sizde inceleyin bir kılavuz göstergesi gibi bundan sonra bende takip edicem not
DOW/GOLD (LOG) incrementum
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Eger geçmiş zaman diliminde fed ilk kurulduğunda biz fan ile yolumuzu bulmaya kalksaydık karşılaşacağımız tablo bu olurdu. Yani hiç bir geçerliliği yok. Her şey olup bittikten sonra da geçmiş olsun bir faydası olmaz.
Ancak yaşadığımız zaman içerisindeki gelişmeleri ve tarihi gerçekleri doğru okursak sonuca gitme şansımız olabilir.
sadece eski analiz metodları ile ve eleştirel bakış açısıyla yaklaşmadan ezbere çıkarımlar yapmaya kalkarsak tekerleğin icadında kalır at arabasına binmeye devam ederiz.
@TRADERMANT yabancı analiz yaptığında itibar görüyor biz yapınca görmüyor diye bir söz etmiştiniz bence çok haklısınız. Ben sizin analizinize daha çok itibar ediyorum çünkü siz ezberci değilsiniz.
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Fed'in karnesine baktığımızda ilk tepeden son tepeye fanı çekerek nasıl rezil olduğunu görebiliriz.
İşaretli alanda fan alanının geçersiz olduğunu ve dışa taşma yaptığını da görebiliyoruz.
Değişik yerlerden kendiniz de tekrarladığınızda tek başına bir şey ifade etmediğini rahat bir şekilde görebilirsiniz.
Değişik açıardan farklı açıklamalar da yapabilirim ama insanlar görmemekte israr ediyorlarsa yapacak bir şey yok aynası iş kişinin lafa bakılmaz.
@Abik @Invincible_lion @Umut_25 @SAKARYA_lı @Hakantb @BEDRI_49 @aykul
0BeğenmedimŞikayet
REEST ()resat zaten gunde 3/4 grafık paylasıyorsun yarısı asagı yarısı yukarı benımt arzımdan zıyade uyduruk grafıklerle mılletı pesınızde suruklemeyın dıger cızdıgının gann la felan alakası yok tutupda bana sımdı baska grafık atıpda bılmıslık yapma. paso grafık atıyorsun yarısı asagı yarısı yukarı tutmama sansı varmı. kımsede sorgulamıyor maşallah yadaa kaale alan yokkı umursamıyorlar gormezden gelıyorlar herhalde. senın ıslemlerını ne alıp sattıgını sormadım zaten ılgılendırmıyorda benı konuyu degıstırme grafık dıye cızgı cekıp mılletı pesınızden yalayanlıs suruklemeyın. bakıyorum herkes dun ne dedıyse bugun tam tersı yorumlar yapıp mıllete ben demedım o dedı ben demıstım zaten boyle olucagını dıye kendını aklama derdınde. harbı bırseyden anladıgın felan yok senın. neyse sen karalamaya devam et.
1BeğenmedimŞikayet
Hakantb ()Zaten bu durum kısa ve orta vadeyi kacırmamıza sebep oluyor daha dikkatli olunmalı kesınlıkten kaçınmalı Allah hepımız için hayırlısını versin
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Şu an çok büyük karmaşa var ben kendi adıma genelde çok kısa vadeye bakıyorum ilerisi için fazla bir şey söylememeye gayret ediyorum. Nadiren de kısa 9 ay ve orta 3 yılı göz önüne alan analizler yapıyorum.
Bu konuda şu ana kadar gördüğümüz tarihi gelişimin yanında değişen şartları da göz önüne almak ve doğru okumak zorundayız. Herkesin görebildikleri ile para kazanılsa kimse zarar etmez terste kalmaz.
Sadece eski teknik analiz metotları ile de bir yere varabileceğimizi zannetmiyorum.
İddialı konuşmamak ta kesin ifadeler ve kesin zamanlar vermemekte fayda var. Ytd.
Hakantb için cevaplandı (yorumu göster)