Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0415 18:10:31
EUR 35.9953 18:10:31
USD 34.5393 18:10:31
ALTIN ONS $2695.9500 18:10:31

Grafiği gönderen: Hakedis2

#Gesan

Dun ustume dusen sorumlulugu yerine getirip uyarimi yaptim..goruntu bu sekilde...Hala dikkatli olmanizi salik veririm...kendime egitim amacldiir yatirim tavsiyesi icermez...
Allah cumlenizi zarardan korusun..Allah'a emanet olun, kalin saglicakla...

Yorumlar (116)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 4 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Hakedis2 ()

O bizimin ben he... :(

Kara_bey için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kara_bey ()

Daha dur ya bizim 30 olacak @Hakedis2

Hakedis2 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Halilibo06 ()

Sen ve ben @Hakedis2 i grafik atmadan önce seviyorduk. Elinden geldiğinden fazlasını yapmaya çalışıyor herkes için. Kalbi güzel bir kardeşim. Ama her şeye böyle takılır üzülürse olmaz. Ben şahsen grafik okumaktan dahi acizim. Çözmeye çalışıyorum. Çözemediğim yerde sorayım diyorum. Sordun da yapmadın diye üzülürse soru soramam ben. @Hakedis2 kardeşim çık ortaya hadi bekliyorum. Benim gibi yaşlı adamı üzme. Benim anam yok babam yok biliyon demi.

deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

deniz88 ()

Biliyorum. bizim için iyi niyetli bizden fazla üzülüyor.

Halilibo06 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Halilibo06 ()

Benim şakam yok gerçekten giderim. Sizlerin sayesinde buradayım. Destekten anlamam direnç ten anlamam. Para her şey değil benim için.

0BeğenmedimŞikayet

Halilibo06 ()

Sabahtan beri sanayideyim. @Hakedis2 @ASRN ve @Hasrüs kardeşler stop konusunda bilgi verdiler ama stop koyamadım.

0BeğenmedimŞikayet

deniz88 ()

Tamam beraber geldik gideriz ne yapalım @Hakedis2

0BeğenmedimŞikayet

deniz88 ()

Ben bugün dışarda takip sıfır ara ara yorum cevabım oldu. 2 hafta takip zor benim

0BeğenmedimŞikayet

Halilibo06 ()

@Hakedis2 sen gidersen bende giderim. Üyeliğimi de iptal ederim bilesin. Başlarım karına zararına. Benim için sizlerin dostluğu önemli. Hadi git gidebiliyorsan.

0BeğenmedimŞikayet

Kara_bey ()

Beni etiketlemedin gidemezsin

0BeğenmedimŞikayet

Halilibo06 ()

Adı Ahmet miydi birine söylemişti. Ya @Hakedis2 benim için özel biri. Hemen meseleyi dinlememeye getiriyor. Bizim için çırpınıyor biliyorum. Ama satıp yükselince dün geri alım yaptım. Hisse kaçıyor sandım Söyledim de aldığımı. Bugün stop sordum stop koymaya vaktim olmadı. Ucuz kurtuldum.

Deryagol için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Deryagol ()

Bize kirilma ne olur. inan bak bazen ben yorumlari bile okuyamiyorum. siparisler falan derken. senin cabaladiginida gayet iyi biliyoruz. eline saglik. sen olmazsan sayfanin hic tadi olur mu kardesim.

0BeğenmedimŞikayet

deniz88 ()

Grafikler sayesinde aldık gardımızı güzel kardeşim. Takip eden bşr iki kişimi çok kişi.

0BeğenmedimŞikayet

Deryagol ()

Abi @Hakedis2 in burcu ne acaba ? soylese bir. bide adi ne biliyon mu simdi bunada kusmesin.

0BeğenmedimŞikayet

Deryagol ()

Ne oldu yine yaaa..

0BeğenmedimŞikayet

Halilibo06 ()

Yaw gardaşım sende hep böyle söylüyorsun. Seni dinlememekle alakası yok. Kar alıp çıktım baktım gidiyor alım yaptım. Stop sordum stop bile koyamadım yoğunluğumdan. Seni neden dinlemeyim. Sende bazen kendin baktığın halde grafiğe uymayıp hata yapıyorsun. Bende aynen öyle oldu . Hiç bir hisseye stop koyamadım. Ucuz kurtuldum bugün.

0BeğenmedimŞikayet

Hakedis2 ()

Abi peki ben bosuna mi sizi etiketleyip uyariyorum.. dmek ki sen beni hic ciddiye bile almamissin... ben gideyim en iyisi gercekten biraz uzak kalayim su an cok uzuldum su duruma... kendimo yirtiyorum ben burada hepimizin zarrai ciksin diye ama sen beni hic ciddiye almamissin belli ..

Allahaismarladik.. @deniz88 @Deryagol

1BeğenmedimŞikayet

Halilibo06 ()

Dün satıp geri aldım. 70.65 ortalama. Bugün de oğlumun arabasına bakım yaptırdım ilgilenemedim. Bir tavan da zarar çıkar Allah'ın izniyle.

0BeğenmedimŞikayet

Hakedis2 ()

Kap eski aldigi isle alakali kardes yeni bir durum degil ..

imparator19 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Halilibo06 ()

İnşaAllah acelem yok zaten.

0BeğenmedimŞikayet

Hakedis2 ()

Nasil yani abi, ortalamn kac abi senin gesanda?

0BeğenmedimŞikayet

imparator19 ()

abim fazlasıyla kara geçersin inşallah o kadar kap atan daha görmedim blançosuda süper gelir bence o kadar iş alıyor

0BeğenmedimŞikayet

deniz88 ()

Satış başlatıyorlar sonra ky panikle peşinden satıyor. Toplayıp yola devam. Hisse sayısı belli birileri satsın ki alsınlar. Uyanık bunlar uyanık.

0BeğenmedimŞikayet

Halilibo06 ()

Allah razı olsun kardeşim sağol varol

0BeğenmedimŞikayet

Halilibo06 ()

Benim 2.485 zarar gesanda

0BeğenmedimŞikayet

imparator19 ()

kap geldiği halde bastılar satışı 63,85 maliyete düşene kadar devam şimdilik kardan zarardayız

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum